Hledáte komplexní koupelnové studio v Praze? Máme pro vás tip

Rozhodli jste se, že se letos vrhnete na rekonstrukci koupelny? Stavíte si nové bydlení a přemýšlíte, jak bude vypadat nová koupelna? Navštivte koupelnové studio, ve kterém vám přiblíží vaše představy a dokážou je proměnit ve skutečnost.

Možná si řeknete: „Co na tom může být tak těžkého?" a vydáte se do prvního obchodu vybírat obklady a dlažbu. Pak koupit vanu, umyvadlo, baterie, osvětlení, zrcadlo... Pokud chceme, aby naše nová koupelna měla jistý koncept, budeme se muset zaměřit na koupelnové vybavení v jednotném designu, volit přiměřené barvy a kvalitní materiály. Přejeme si přece, aby se nám koupelna líbila i za 10 let.


Novou koupelnu stavíme jen párkrát v životě. Její realizaci bychom neměli uspěchat, nenakupovat vybavení bezmyšlenkovitě a už vůbec nepodléhat akčnímu zboží z letáků. Pokud nemáte dostatek času, nápadů, inspirace a uvítáte rady odborníků, navštivte koupelnové studio Sofi Design, kde vám s návrhem, výběrem koupelnového vybavení včetně dlažeb a obkladů i samotnou realizací rádi pomohou. 

Toaleta v koupelně? Sprcha, nebo vana? 

Realizace koupelen je denním chlebem specialistů v Sofi Design, a proto vědí, na které hlavní body se při výběru koupelny zaměřit. Na úvodní schůzce si vyslechnou vaše přání, položí vám několik otázek a upřesní vaši představu. Vyřeší základní otázky praktičnosti (např. el. a vodní rozvody, prostor a prosvětlení), technické parametry, detailní řešení designu, vybavení.
 

Minimalistická, rustikální, v duchu římských lázní... Přijďte s nápadem, ve studiu ji přetvoří ve vizualizaci

Koupelnové studio Praha s vámi osobně probere vaši představu, ze které vytvoří 3D návrh. Prostřednictvím takovéto vizualizace koupelen si lépe představíte místnost, její rozvržení a funkčnost. Designéři vám pomohou s výběrem obkladů a dlažeb tak, aby se zachoval celkový koncept vzhledem k velikosti koupelny i její dispozice.

 
Specialisté z koupelnového studia Sofi Design během více jak 20leté praxe v oboru prodeje keramických koupelnových obkladů, dlažeb, sanitární keramiky a koupelnového vybavení získali dostatek zkušeností, aby vám mohli poskytnout kompletní servis. Odborníci s vámi zkonzultují vaši představu, projdou architektonický návrh, 3D vizualizaci, na základě které vyberou dlažbu, obklady, vhodné koupelnové vybavení a další interiérové prvky. Studio může nabídnout širokou škálu dodavatelů v různé kvalitě a ceně. 
 
Rádi byste vyzkoušeli vizualizaci koupelny od specialisty? Stačí odeslat nezávaznou poptávku, kterou naleznete na https://sofidesign.cz/.
27.10.2021 | PR - redakce BYDLENÍ.CZ

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • Los Kachlos s.r.o.

    Los Kachlos je od roku 1996 významný český prodejce obkladů a dlažeb a výhradní dodavatel předních španělských i italských výrobců. Ve značkových showroomech v Praze, Brně, Zlíně, Uherském Hradišti a Bratislavě jsou k vidění obklady do koupelny , obklady do kuchyně , dlažby do interiéru i venkovní dlažby v nejrůznějších stylech a formátech a zejména té nejvyšší kvalitě.

  • ŠPINAR - software s.r.o.

    Fima ŠPINAR – software s.r.o. je výhradním dodavatelem programu TurboCAD, TurboFLOORPLAN, TurboCADCAM a dalších cca 50 programů pro český a slovenský trh. Společnost dodává také vlastní produkty DAEX, které nabízí na světovém trhu.

  • KORADO a.s.

    Jsme dynamická česká společnost s nadnárodní majetkovou účastí a patříme mezi přední světové výrobce ocelových otopných těles.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444