Hledáte atypické dveře?

Se zajímavou novinkou pro architekty a stavitele přichází společnost Dveře Praha. Jako první nabízí na našem trhu speciální dveře s plným nadsvětlíkem. Toto neobvyklé řešení dveří vychází z nejnovějších trendů projektování staveb a návrhů moderních interiérů. Ačkoli se jedná o novinku, výrobce se neomezil na několik základních provedení, ale nabízí tento efektní designový prvek v mnoha modelových řadách.

Dveře s plným nadsvětlíkem jsou 260 cm vysoké, otevírá se však jen plocha do výše 197 – 210 cm. To zaručuje nejen jejich mnohem účelnější funkci, ale především dodává interiérům nový rozměr.
  

„Tyto dveře jsme zařadili do naší nabídky v podstatě na přání řady architektů, kteří hledali jiný profil dveří a nemohli v Čechách nic podobného najít. Máme zatím velmi dobré ohlasy a pokud víme, tak tuto novinku nabízíme jako jediní,“ řekl nám Pavel Hajný, majitel společnosti Dveře Praha, dodavatele kvalitních a cenově dostupných dveří, zárubní a kování. Výhodou této novinky jsou rovněž nikterak vysoké pořizovací náklady.

Dveře s plným nadsvětlíkem mohou být opatřeny takřka všemi druhy kování a klik, jako je tomu u běžných dveří. Pro náročnější to např. mohou být kliky KLEIS, které jsou vyráběny podle návrhů řady světových architektů a které Dveře Praha nabízí svým zákazníkům od loňského prosince.
 
Firma Dveře Praha s.r.o. je na trhu druhým rokem a za toto krátké období si získala bezpočet spokojených zákazníků oceňujících zejména komplexní zákaznickou strategii, která zahrnuje individuální přístup a vyhovění specifickým požadavkům. Každý se tak může o šíři nabízeného sortimentu jedno-, dvoukřídlých a posuvných dveří přesvědčit osobně přímo ve vzorkové místnosti společnosti (K Botiči 1453/6, Praha 10), kde na vás čeká 50 druhů dveří a více než 150 různých kování, nebo také na internetových stránkách www.dverePraha.cz.
09.06.2006 | Tisková zpráva

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • IZOLTECH s.r.o. - technické izolace a zateplení budov

    Prodej, konzultace a realizace v oborech stavebních izolací a zateplení budov (fasádní zateplovací systémy, izolace staveb a rozvodů topení, sanity a klimatizací)

  • Stavona, spol. s r.o.

    Stavona, společnost s ručením omezeným, vznikla roku 1991. Od počátku působí v oboru výroby oken, dveří, výloh, zimních zahrad, posuvných stěn a rolet, včetně příslušenství (parapety, sítě proti hmyzu, žaluzie apod.).

  • Yale

    Firma Yale vyrábí klíče, zámky a bezpečnostní systémy a dodává je milionům lidí do více než 125 zemí celého světa. Jako jedna z nejstarších mezinárodních značek patří Yale mezi nejznámější a nejrespektovanější jména mezi výrobci zámků. V její historii najdete zásadní novace pro celý průmysl. Představuje kvalitu, design, spolehlivost, důvěru a co je nejdůležitější – bezpečnost. Cílem společnosti Yale je dát zákazníkům pocit bezpečí, aby si mohli plně užívat života bez starostí a mít volnost výběru.

  • ROCKWOOL, a.s.

    ROCKWOOL, a.s. patří do Skupiny ROCKWOOL – předního světového výrobce kamenné minerální vlny – dodavatele výrobků a systémových řešení, které vedou k zvýšení energetické účinnosti, požární odolnosti a zlepšení akustiky stavebních objektů. Kamenná vlna je přírodním materiálem, je recyklovatelná a šetrná k přírodě

  • Schiedel s.r.o. - komínové systémy

    Výrobce a prodejce komínů pro novou i stávající výstavbu - keramické, nerezové, vícevrstvé a kombinované. Komíny pro nízkoenergetický dům, komínové systémy pro speciální použití. Komínové vložky pro vložkování a obnovu stávajících komínů. Systém pro řízené větrání.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444