Heavy duty

Jméno Milwaukee je v Severní Americe synonymem pro profesionální nářadí té nejvyšší kvality. Tato firma si zakládá na výrobě spolehlivého elektrického nářadí a příslušenství s dlouhou životností. To je to Heavy-Duty.

Kliknutím zobrazíte plnou velikost obrázku
Milwaukee je tedy nová značka dominující trhu v USA, nyní patří do skupiny Atlas Copco. Je i majetkem této společnosti a velmi rychle nahrazuje dosud prodávané černé nářadí s logem Atlas Copco. Řada Milwaukee (čti "milvókí) zachovává typy i názvy Atlas Copco, jen barevné provedení je nové - Milwaukee.
A navíc Milwaukee přináší 18 nových originálních typů elektrického nářadí. Nářadí Milwaukee je určeno pro stejnou skupinu zákazníků jako všechny produkty Atlas Copco - pro náročné profesionály.
Milwaukee konstruuje a vyrábí nářadí pro profesionály všech oborů: stavbaře, zámečníky, specialisty na vrtání a bourání betonu, instalatéry všech specializací, elektromechaniky, truhláře, interiéristy a mnoho dalších, kteří ke své práci potřebují výkonné nářadí.
Kliknutím zobrazíte plnou velikost obrázku
Tato firma již získala mnoho zkušeností na severoamerickém a evropském trhu, ze kterých se obráží nová generace nejvýkonnějšího nářadí jež nabízí vysokou kvalitu, dlouhou životnost a spolehlivost.
24.07.2003 | Zuzana Štolfová

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • Mountfield a.s.

    Společnost Mountfield je největší specializovaný prodejce zahradní techniky, zahradního nábytku a bazénů v České republice a na Slovensku. Na trhu působí již více jak 30 let. V současnosti provozuje 76 prodejních center, z toho 58 v Čechách a 18 na Slovensku. Mountfield je také největším výrobcem bazénů a bazénového příslušenství a své výrobky úspěšně exportuje do 46 zemí světa. Provozuje i svůj e-shop.

  • XELLA CZ | YTONG

    Výrobce inovativního a ekologického stavebního materiálu, který v Česku patří mezi zavedené značky. Pod značkou YTONG vyrábí společnost Xella CZ pórobetonové tvárnice (obvodové stěny, příčky, překlady, obezdívky atd.), jež jsou vhodné pro stavbu rodinných domů a bytů, nebo jejich rekonstrukce.

  • Ing. Karel Peterka - THERMO PLUS - projektový ateliér

    Projektový ateliér Ing. Karla Peterky nabízí individuální i typové projekty rodinných domů. Dále projekty novostaveb a rekonstrukcí bytových domů včetně půdních vestaveb.

  • ROCKWOOL, a.s.

    ROCKWOOL, a.s. patří do Skupiny ROCKWOOL – předního světového výrobce kamenné minerální vlny – dodavatele výrobků a systémových řešení, které vedou k zvýšení energetické účinnosti, požární odolnosti a zlepšení akustiky stavebních objektů. Kamenná vlna je přírodním materiálem, je recyklovatelná a šetrná k přírodě

  • Wienerberger

    Skupina  Wienerberger je součástí nadnárodního koncernu Wienerberger Ziegelindustrie AG, který představuje největšího světového výrobce cihel a současně lídra v produkci pálené střešní krytiny v Evropě . Skupina působí ve více než 26 zemích světa. V roce 2019 společnost Wienerberger oslavila 200 let výročí od svého založení.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444