Hadicové vozíky a kvalitní hadice poskytují stále větší komfort

Nové samonavíjecí hadicové vozíky jsou určeny zejména zahrádkářům, kteří mají rádi při práci na zahradě komfort. Hadicové vozíky i hadice od společnosti GARDENA mají oproti běžným výrobkům výhodu v trvanlivosti, dané prvotřídní kvalitou všech použitých materiálů. Technický pokrok, kterým tyto zahradní pomůcky prošly, je také nezanedbatelný. Proto je poskytovaná i nestandardně dlouholetá záruka.

GARDENA nabízí automatický systém rovnoměrného navíjení a odvíjení

Společnost GARDENA nabízí nové speciální samonavíjecí hadicové vozíky 70 roll-up pro střední až velké zahrady a 30 roll-up pro menší až středně velké zahrady. Nový systém samonavíjecích hadicových vozíků je tvořen z vysoce kvalitních dlouhodobě odolných materiálů. Díky inovační technice nabízí GARDENA vysoký uživatelský komfort pro všechny velikosti zahrad.

"Prodej hadicových vozíků GARDENA zaznamenal v ČR 30%-ní meziroční nárůst. S nově konstruovanými hadicovými vozíky zmizela vratká kolečka, nestabilní podpěra a hlavně motání hadice ručně a tudíž i nerovnoměrně. Uživatelé se už nemusí obtížně nahýbat a sklánět při práci, zmizel i problém neustále znečištěných rukou a popraskaných hadic. Další z mnoha výhod je také možnost napojení hadic se součástmi originálního systému GARDENA" sdělil jednatel společnosti GARDENA ČR Franz Leitner.
Kliknutím zobrazíte plnou velikost obrázku
Společnost GARDENA vyvinula hadicové vozíky s vysokým uživatelským komfortem, které při spojení s kvalitní hadicí poskytují pracovní pohodlí. Nové hadicové vozíky 70 roll-up a 30 roll-up jsou konstruovány tak, že při jejich tažení se hadice hladce odvíjí a při tlačení se samočinně navíjí zpět. Zahnutá přípojka a úhel zapojení hadice zabraňují jejímu zlomení a vypadnutí. Mají také navíc šroubení pro připojení na kohoutek.

Tepelně odolné hadice až do teploty 95°C
Důkazem kompetentnosti a vytvoření důvěry u zákazníků jsou i kvalitní GARDENA hadice, které jsou rozděleny do tří kategorií - profi, plus a standart. Do první kategorie "profi" patří například GARDENA hadice Profi Plus, která je ideální pro zahradu a poloprofesionální oblast (například pro úpravu parků či tenisových kurtů). Je lehčí a pružnější, odolná vůči počasí a ozónu a především proti horké vodě až do + 95°C. Má velmi silné stěny, které zaručují bezpečnost při práci a zabraňují tvoření uzlů. Druhou skupinou hadic "plus" jsou vysoce flexibilní hadice z trikotáže. Do této kategorie patří například GARDENA hadice Tricot Plus, která je tvarově stálá a díky křížové tkanině tlakuvzdorná. Hadice "standart" tvoří třetí skupinu. Jedničkou mezi nimi je GARDENA hadice Tricot, která je mimo jiné v důsledku speciální vazby z trikotáže nepřetáčivá, ohebná, pevná a flexibilní.
Jsou to kvalitní hadice v atraktivním designu, na které lze napojit komplet se systémovými díly Original GARDENA.
26.07.2003 | Tisková zpráva

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • JMP - Studio zdravého spaní®

    Značkové matrace a rošty pro dospělé, děti, alergiky, seniory, vysoké váhové kategorie, široká nabídka postelí a ložnic, rozkládací postele, polštáře a přikrývky – to vše najdete v JMP Studiích zdravého spaní® v Praze, Brně a Valašském Meziříčí.

  • Mountfield a.s.

    Společnost Mountfield je největší specializovaný prodejce zahradní techniky, zahradního nábytku a bazénů v České republice a na Slovensku. Na trhu působí již více jak 30 let. V současnosti provozuje 76 prodejních center, z toho 58 v Čechách a 18 na Slovensku. Mountfield je také největším výrobcem bazénů a bazénového příslušenství a své výrobky úspěšně exportuje do 46 zemí světa. Provozuje i svůj e-shop.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444