HYLA EST pro čistý vzduch i celou domácnost

Soutěž o 2 čističky vzduchu Hyla Aera

Hyla je ucelený systém na současné čištění vzduchu i prostoru. Při vysávání hladkých ploch zároveň pere vzduch. Když není prach ve vzduchu, není ani na podlaze a máte od úklidu volno. Stejně tak hloubkově vyklepe koberce, matrace a při tom stáhne ze vzduchu všechny nepříjemné pachy. Doma máte jen čistý, vodou vypraný vzduch s příjemnou vůní, který se vám dobře dýchá. Tak si opravdu odpočinete.

Už žádné nehygienické sáčky a filtry

Díky inovativní technologii dokáže nová HYLA EST při běžném vysávání odstraňovat jemný prach, plyny, alergeny i roztoče. Všechny tyto nečistoty jsou shromažďovány do nádoby s vodou, kterou po každém vysátí jednoduše vylijete. Díky propírání okolního vzduchu přes vodní filtr jsou ze vzduchu odstraňovány i škodlivé látky, a to s účinností 99,9 %*.

Investice do čisticího systému HYLA EST se vyplatí. Používáním  HYLY EST výrazně ušetříte za filtry a sáčky, které nepotřebujete. Absence filtrů a sáčků, které u běžného vysavače musíme pravidelně měnit, má za následek stálý plný sací výkon. To znamená, že přístroj HYLA EST s příkonem 730 W dosahuje takového sacího výkonu, který ostatní vysavače dosahují pouze s novými sáčky filtry a výkonem 2000 W. V režimu čištění vzduchu potřebuje HYLA EST pouze 200 W.

Příjemný rozdíl zaznamenáte už po několika týdnech. V domácnosti bude výrazně méně prachu a vy ušetříte za elektřinu i jinak nutné výdaje za sáčky. 



Soutěž o osvěžovač vzduchu HYLA AERA

Tento osvěžovač je unikátní ve svém jednoduchém, a přesto účinném principu fungování. HYLA AERA na špínu, prach a alergeny používá jako filtr pouze vodu. Odstředivým účinkem malého separátoru je nasáván tiše vzduch, aby se čistý a voňavý vrátil zpět do pokoje. Osvěžovač v pokoji může sloužit i jako noční světlo - stačí zapnout funkci světelné show. Můžete si vybrat střídající se barvy, nebo si ze sedmi nabízených vybrat pouze jednu oblíbenou.


bydlinekSoutěž o osvěžovač vzduchu HYLA AERA
Zkuste štěstí v soutěži, stačí odpovědět na níže připojenou otázku a mít štěstí při losování.
Soutěž trvá do 13. srpna 2017. Soutěž byla ukončena. Výherci: Aleš Dvořák, Anna Szokeová

Nápovědu hledejte na www.hyla.cz/proc-hyla.

Výhra bude předána výhercům osobně obchodním zástupcem společnosti HYLA GROUP s.r.o. a bude spojena s krátkým seznámením s produktem HYLA EST.



*(Zdroj: Dr. Drexler a Dr. Fecher - Institut für Analytik und Beratung - Certifikát č. 010853).
24.07.2017 | redakce Bydlení.cz

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • JMP - Studio zdravého spaní®

    Značkové matrace a rošty pro dospělé, děti, alergiky, seniory, vysoké váhové kategorie, široká nabídka postelí a ložnic, rozkládací postele, polštáře a přikrývky – to vše najdete v JMP Studiích zdravého spaní® v Praze, Brně a Valašském Meziříčí.

  • MORA MORAVIA

    Česká značka MORA, výrobce domácích spotřebičů s tradicí od roku 1825, nabízí širokou a komplexní nabídku pomocníků do každé domácnosti a umožňuje tak bez problémů vybavit celou kuchyň v jednotném a moderním stylu.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444