GeniaAir split: Ideální tepelné čerpadlo pro novostavby i rekonstrukce

Stavíte-li nový dům, nebo plánujete kompletní rekonstrukci, jistě přemýšlíte, jaký typ vytápění vybrat, jak budete ohřívat vodu, nebo jestli pořídíte také klimatizaci. Řešením může být tepelné čerpadlo, které si mezi majiteli rodinných domů získává stále větší oblibu. Představujeme GeniaAir split, systém, který splňuje nejvyšší požadavky na rozměry, provedení, hluk a účinnost.

GeniaAir split, tepelné čerpadlo vzduch/voda pro vytápění, přípravu teplé vody a aktivní chlazení je  vhodné do novostaveb nebo domů s plánovanou modernizací. Jeho systém je už z výroby předem kompletně nakonfigurován, takže jeho instalace i provoz bude co nejjednodušší.

Snadná instalace a tichý provoz

Pokud o čerpadle uvažujete, ale obáváte se větších stavebních zásahů, nemusíte. U tepelného čerpadla vzduch/voda není nutné žádné vrtání nebo kopání. Vše, co potřebujete, je vzduch. Nová tepelná čerpadla GeniaAir split společně s GeniaSet split jsou kompletně připravená předem a jejich instalace je velmi snadná. Provoz tepelného čerpadla GeniaAir split nebude nikdy rušit vás, ani sousední domy. Tento typ je jedním z nejtišších jak vnitřních, tak venkovních tepelných čerpadel typu vzduch/voda, která jsou na trhu. Je tak dokonalým řešením pro řadovou zástavbu i pro vícegenerační rodinné domy.

Čerpadlo GeniaAir split je vhodné k použití v nízkoteplotních otopných systémech, jako např. v podlahovém topení, tak i do stávajících objektů s radiátory. Díky integrované 190litrovné nádrži se nemusíte obávat, že by vám při sprchování došla horká voda.
 

Myslete na zítřek

Mezi mnoha důvody, které v rozhodování o tepelném čerpadle hrají roli, patří životní prostředí. GeniaAir split vzduch/voda je vysoce udržitelné, jelikož využívá až 75 % obnovitelné energie k vytápění či chlazení, má přímý dopad na snižování emisí CO2, což je potvrzeno i energetickým štítkem až A++ pro vytápění.
Samotný systém se skládá z vnější jednotky (GeniaAir split) a vnitřní jednotky (GeniaSet split).


Podle vašich individuálních požadavků a potřeb můžete volit mezi:

  • kompaktní sestavou, sestávající z venkovní jednotky GeniaAir a vnitřní jednotky GeniaSet, která je vhodným řešením pro jednogenerační či vícegenerační rodinné domy až s čtyřmi rodinnými příslušníky, 
  • nebo samostatnou sestavou, sestávající z venkovní jednotky GeniaAir a vnitřní hydraulické jednotky se zásobníkem na teplou vodu. Tuto variantu využití větší rodiny, kde jsou nároky na teplou vodu vyšší.
Pro více informací navštivte webové stránky: https://www.protherm.cz/.
26.10.2021 | PR - redakce BYDLENÍ.CZ
  • Protherm

    Značka Protherm funguje na českém trhu již 30 let. V jejím portfoliu najdete především výrobky pro vytápění a přípravu teplé vody, přes kondenzační kotle, elektrokotle nebo tepelná čerpadla, až po zásobníky teplé vody, průtokové ohřívače, solární systémy nebo regulační techniku.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444