Geberit AquaClean Tuma - Všestranná toaleta s výhodami bidetu

Sprchovací WC Geberit AquaClean Tuma je dostupné se 4 designovými kryty - alpská bílá, černé sklo, bílé sklo a broušená ušlechtilá ocel.

Sprchovací WC Geberit AquaClean Tuma je dostupné se 4 designovými kryty - alpská bílá, černé sklo, bílé sklo a broušená ušlechtilá ocel.

Společnost Geberit reaguje na stále vyšší zájem o přirozenou a blahodárnou hygienu vodou i po použití toalety. Toaletní papír totiž nenahradí vodu, která čistí a umožňuje zažít jedinečný pocit svěžesti po celý den. Představujeme sprchovací WC Geberit AquaClean, který kombinuje standardní toaletu a praktický bidet.

Geberit AquaClean Tuma - svěžest a komfort pro každou domácnost

Kombinace toalety a bidetu šetří cenný prostor v koupelně, protože nezabírá více místa než běžná toaleta, a navíc působí elegantně. Sprchovací WC díky svému kompaktnímu designu umožňuje maximální využití prostoru. Inteligentní koncepce výrobku kombinuje uhlazený a elegantní design s propracovanou technologií. AquaClean Tuma je k dispozici jako kompletní zařízení ve variantách Comfort a Classic nebo i jako sprchovací WC sedátko, které je vybaveno stejnými funkcemi jako kompletní zařízení.
 
S Geberit AquaClean Tuma si můžete vybrat vybavení sprchovacího WC: od jednoduchých základních funkcí u modelu Classic až po přídavné komfortní funkce při provedení Comfort - a to za rozumnou cenu. Seznamte se s nejdůležitějšími funkcemi:
 
  • Technologie sprchování WhirlSpray

Technologie sprchování WhirlSpray zajišťuje důkladnou a zároveň úspornou očistu vodou. Sprchový proud je zjemněn dynamickým přimícháváním vzduchu. Pomocí dálkového ovládání lze nastavit polohu ramene sprchy i intenzitu sprchovacího proudu v pěti stupních intenzity (pouze verze Comfort). Zároveň je možné aktivovat oscilační funkci sprchování pro ještě důkladnější očištění.U verze Classic je možné nastavení sprchového proudu upravit pomocí aplikace v telefonu.

  • Samostatná dámská sprcha*

Jemná dámská sprcha ukrytá v rameni sprchy zajistí dokonalou, ale zároveň příjemnou očistu vodou. Skrytá v rameni sprchy je hygienicky chráněna během nepoužívání. Před a po každém použití se obě sprchovací trysky propláchnout proudem čisté vody. 
* Pouze verze Comfort.

 

  • Keramická WC mísa bez splachovacího okraje Rimfree®

Keramická WC mísa Rimfree® nemá klasický splachovací okraj, takže neexistují žádná skrytá místa, na kterých by se mohly vytvářet usazeniny a množit bakterie. Keramika Rimfree® zaručuje perfektní hygienu WC mísy. Díky optimálnímu vedení vody se zcela opláchne celá vnitřní plocha keramiky.
 
  • Vyhřívané WC sedátko*

Vyhřívání WC sedadla se aktivuje jakmile se posadíte na toaletu. Příjemně teplé sedadlo navozuje při používání pocit pohodlí a uvolnění. Funkci můžete kdykoliv upravit případně deaktivovat.
* Pouze verze Comfort 

 


  • Odsávání zápachu*

S automatickým, tichým odsáváním zápachu se nepříjemné pachy zachycují už uvnitř WC mísy a odstraňují se prostřednictvím keramického voštinového filtru. Systém odsávání se spouští automaticky hned po usazení se na sprchovací WC nebo manuálně na dálkovém ovladači.
* Pouze verze Comfort
 
  • Ovládání - dálkové, nástěnné, aplikace

Všechny funkce se dají jednoduše ovládat dálkovým ovládáním, nebo přes nástěnný ovládací panel. Stisknutím tlačítka aktivujete sprchovou funkci nebo své osobní nastavení. Funkce sprchovacího WC lze ovládat i přes aplikaci v telefonu. Takto se právě telefon stává dálkovým ovládáním. 


 
  • Skrytá technologie

Díky hladkým jednoduchým liniím se sprchovací WC společnosti Geberit elegantně a decentně sladí s designem koupelny. Design přitom sleduje estetiku neviditelného: Inteligentní technologie sprchování jakož i všechny přípojky elektrického proudu a vody, včetně upevnění na zeď jsou skryté a integrované do keramiky. K montáži sprchového WC Geberit AquaClean Tuma není nutná stavební úprava. Potřebná je jedině přípojka elektrického proudu. Pod krytem sprchovacího WC se skrývá i společností Geberit vyvinutá funkce odvápnění na eliminaci usazenin vodního kamene a pro zaručení dlouhodobé výkonnosti sprchovacího WC, která nezávisle na tvrdosti vody proplachuje všechny komponenty přicházející do styku s vodou.

AquaClean Tuma se dodává jako kompletní zařízení s dokonale přizpůsobenou keramickou mísou a se skrytými přípojkami elektřiny a vody. Alternativně jsou obě provedení, Comfort i Classic, k dispozici i jako sprchovací WC sedadla, která jsou vybavena stejnými funkcemi jako kompletní zařízení. Sprchovací WC sedátko nabízí jednoduchou a nenáročnou instalaci na různé již nainstalované keramické WC mísy bez náročných stavebních úprav, díky čemuž je takové řešení mimořádně vhodné pro pronajaté byty. Sprchovací WC sedátko je tedy ideální a flexibilní možností pro všechny nájemníky, kteří si chtějí vylepšit koupelnu a užívat si pocit svěžesti.  

Další vlastnosti a funkce sprchovacího WC Geberit AquaClean Tuma najdete na stránce:
www.geberit-aquaclean.cz/tuma 

Geberit AquaClean Tuma Comfort broušená ušlechtilá ocel
10.03.2020 | PR - redakce BYDLENÍ.CZ

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444