Gardena s.r.o.

Značnou pozornost návštěvníků si vydobyla nesporně i brněnská společnost GARDENA, jejíž široká nabídka nesporně oslovila každého, kdo má nebo se alespoň zajímá o zahradu a její nezbytný prvek - vodu.

Kliknutím zobrazíte plnou velikost obrázku
Společnost překvapuje stále novými systémovými prvky hadic, které dobře zapadají a snadno se rozpojují. K nabídce patří ale i škála postřikovačů, zahradních osvěžovacích a hnojicích sprch a průsakových, kruhových či výškových zavlažovačů. Mimochodem, zavlažovací technika společnosti Gardena, to je úplná přehlídka možností tohoto oboru. Od řízeného zavlažování, přes úsporné zavlažování, zavlažování o dovolené, zavlažování květinových truhlíků, zavlažovací rozvody, a kropicí systémy, až po hadice a hadicové vozíky.
Kliknutím zobrazíte plnou velikost obrázku
Pro zahrádkáře má ale Gardena připravenu i kompletní nabídku zahradnických nůžek, zahradního nářadí a nástrojů na proud či AKU. Významnou složku sortimentu společnosti Gardena tvoří také veškeré technické vybavení pro zahradní jezírka, a celá řada čerpadel. Patří k nim zahradní čerpadla, domácí vodárny na užitkovou vodu, čerpadla poháněná benzinovým motorem, ponorná a ponorná tlaková čerpadla, kalová čerpadla a samozřejmě i čerpadla do již zmíněných jezírek.
Kliknutím zobrazíte plnou velikost obrázku
Sběrač dešťové vody, nemusí být jen starý barel, ale také dekorativní nádrž z tvrdého dřeva s tlakovou impregnací v kotli.
17.12.2002 | Richard Koníček

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • JMP - Studio zdravého spaní®

    Značkové matrace a rošty pro dospělé, děti, alergiky, seniory, vysoké váhové kategorie, široká nabídka postelí a ložnic, rozkládací postele, polštáře a přikrývky – to vše najdete v JMP Studiích zdravého spaní® v Praze, Brně a Valašském Meziříčí.

  • Mountfield a.s.

    Společnost Mountfield je největší specializovaný prodejce zahradní techniky, zahradního nábytku a bazénů v České republice a na Slovensku. Na trhu působí již více jak 30 let. V současnosti provozuje 76 prodejních center, z toho 58 v Čechách a 18 na Slovensku. Mountfield je také největším výrobcem bazénů a bazénového příslušenství a své výrobky úspěšně exportuje do 46 zemí světa. Provozuje i svůj e-shop.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444