GRAND - stylová kolekce firmy TRIANT

Firma Triant s.r.o. z Kutné Hory je už tradičním výrobcem kvalitního stylového nábytku a také největším výrobcem tohoto sortimentu u nás. V současnosti firma Triant s.r.o., nabízí svým zákazníkům tří nábytkové řady CLASSIC, ELEGANCE a GRAND.

Kliknutím zobrazíte plnou velikost obrázku
Poslední jmenovaná řada GRAND je novinka, kterou firma představuje také na veletrhu Mobitex ((pavilon V, stánek 002). Tato řada je díky svému jednoduššímu stylovému designu, světlým odstínům, vysoké variabilitě a skladebnosti prvků určena pro zařizování široké škály interiérů především v nové  výstavbě. Architektka Jitka Moravcová použila u většiny prvků takové rozměry pro jednotlivé kusy, aby byly účelně použitelné i v menších  bytech a  nezabíraly mnoho místa. Všechny prvky nábytku jsou takových  rozměrů, aby se plně podřídily  potřebám moderního způsobu života,tak že je možno vybírat např.televizní skříňky v mnoha rozměrech, včetně rohových, sestavy umožňují díky mnoha různým variacím umístění dalšího technického vybavení a do všech kusů je možno instalovat osvětlení.
Skladebné systémy nabízí snad všechny možnosti při tvorbě stěnových sestav. Čtyři různé výšky sestav, tři různé hloubky sestav a možnost vytváření rohů  s úhlem 90 a 45 stupňů uspokojí snad každého tvůrce.Je možno s nimi vytvářet regály,knihovny,vitriny apod. vždy v kombinaci s prosklenými dvířky,plnými dvířky a nebo bez dvířek. Tyto sestavy  se hodí ideálně i do podkrovních bytů, kde jsou šikmé stěny a kde je možno tvořit řady nízkých skříněk s dostatkem úložného prostoru.. Firma též dodává mnoho soliterních kusů, které vlastně  tvoří základ celé kolekc. Nechybí tradiční skleníky,příborníky, rohové skleníky apod. Nezapomnělo se ani na stoly, kde je možno vybírat ze široké nabídky stolů hranatých, oválných, kulatých a konferenčních, často s možností rozkládání. Zákazníky uspokojí firma Triant jistě i s širokou nabídkou židlí,které je možno vzájemně kombinovat i se židlemi z řady CLASSIC a ELEGANCE. Samozřejmostí u firmy TRIANT je i výroba nábytku na zakázku. Nábytek GRAND je vhodný i pro zařízení hotelů, firma zajistí i výrobu atypických prvků jako jsou bary, recepce, šatny apod.
17.03.2005 | tz

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444