FiveStar Legend - kvalita nejen pro kulinářské fajnšmekry

Vyběr nádobí se může na první pohled jevit jako jednoduchá záležitost. Jakmile se však do toho pustíme, může nás zaskočit, jak široká nabídka se před námi otevírá. A tehdy nastává ten správný okamžik k položení důležitých otázek: Jaké nádobí vybrat? Z jakých materiálů? Co od něj očekávám? Jak dlouho mi má vydržet? A mnoho dalších.

Jdětě po kvalitě

Zárukou kvality je tradice a zkušenosti té které společnosti při výrobě. Delimano, které se nebojí svými výrobky sledovat moderní trendy, k těmto značkám rozhodně patří. V letech 2016–2017 Delimano obohatilo svět první legendární řadou Stone Legend, pak následovala úspěšná řada CopperLUX s částicemi mědi pro lepší tepelnou vodivost a dnes? Dnes se Delimano může pochlubit pětihvězdičkovou legendou, na kterou jen tak nezapomenete. 

Poznejte moc diamantů v kuchyni

Diamanty má mnoho lidí spojené především se šperkařským průmyslem a málokdo by je hledal v kuchyňském nádobí. Právě diamantové částice jsou ovšem tím, co činí nádobí FiveStar Legend tak speciálním. Ty v kombinaci s částicemi titanu, stříbra a kamene zajišťují této řadě nádobí fantastické vlastnosti. 

Titan se používá např. v leteckém průmyslu i v kosmických technologiích. Přítomnost tohoto prvku v nádobí FiveStar zajišťuje jeho pevnost, tvrdost a odolnost. Stříbro odolává vysokým teplotám, oxidaci a korozi. Kamenné částice udržují teplo, rovnoměrně jej distribuují a zároveň se postarají o zachování tradiční chuti jídel. Diamantové částice pak vynikají skvělou tepelnou vodivostí – dokonce lepší než měď nebo stříbro, čímž dotahují varné vlastnosti nádobí FiveStar takřka k dokonalosti. 


To vše dohromady se postará o odolnost a dlouhověkost nádobí, stejně jako o úspornější vaření s využitím menšího množství energie při zachování těch nejlepších výsledků.

A pořád to není všechno...

Nádobí FiveStar Legend se kromě výjimečných materiálů vyznačuje také výjimečným barevným zpracováním. Zdobí ho odstíny červené, o níž je známo, že její přítomnost v kuchyni podporuje chuť k vaření a jídlu. Hodí se proto pro každého, pro koho je vaření vášeň. 

Řada nádobí FiveStar obsahuje pánve různých rozměrů, hrnce, rendlíky, džezvu či kulatý a hranatý pekáč. Celou nabídku a více informací najdete na www.delimano.cz.
20.02.2020 | PR

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • KORADO a.s.

    Jsme dynamická česká společnost s nadnárodní majetkovou účastí a patříme mezi přední světové výrobce ocelových otopných těles.

  • MORA MORAVIA

    Česká značka MORA, výrobce domácích spotřebičů s tradicí od roku 1825, nabízí širokou a komplexní nabídku pomocníků do každé domácnosti a umožňuje tak bez problémů vybavit celou kuchyň v jednotném a moderním stylu.

  • ŠPINAR - software s.r.o.

    Fima ŠPINAR – software s.r.o. je výhradním dodavatelem programu TurboCAD, TurboFLOORPLAN, TurboCADCAM a dalších cca 50 programů pro český a slovenský trh. Společnost dodává také vlastní produkty DAEX, které nabízí na světovém trhu.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444