FatraClick: Funkční a pěkné podlahy

Na podlahy klademe nemalé nároky. Měly by být příjemné na dotek, teplé, odolné proti opotřebení, vlhkosti a samozřejmě také designově atraktivní. Takové požadavky dokážou splnit vinylové plovoucí podlahy, které kombinují přednosti vinylových a plovoucích podlah s funkčností přírodního korku. Prohlédněte si nové odstíny a moderní dekory značky FatraClick.

Podlaha v dnešní době není jen ryze praktickou a základní nutností, ale i důležitým dekoračním prvkem, který udává náladu celého interiéru. Proto se plovoucí vinylové podlahy snaží držet krok s nejnovějšími trendy v této oblasti. Kombinují v sobě inovace v konstrukci podlahových krytin a moderní trendy interiérového designu.

Jaký preferujete odstín – světlý či tmavý? Exotiku či tradiční vzory? Ze široké kolekce 20 originálních vzorů značky FatraClick si můžete vybrat dle svého vkusu. Atraktivní dezény uspokojí i náročné zákazníky.

Mezi světle laděné odstíny patří např. Dub toskánký, jehož výrazná dubová textura obsahuje barvy přecházející od světle hnědé přes žlutou až po jemné linie tmavě čokoládového odstínu. Podlaha dokonale prosvětlí prostor a dá vyniknout modernímu interiéru v tmavší barvě. Šedočernou strukturu dřeva s prosvětlujícími bílými pozvolna ubíhajícími liniemi naleznete u Dubu cer modrého. Klid, který z této podlahy vyzařuje, vnese do vašeho domova lehkost a vyrovnanost.


Béžové či žlutohnědé barvy prosvětlí menší místnosti s tmavým nábytkem, vybrat si můžete např. Dub cappuccino s typickou kresbou dubového dřeva v teplé béžové barvě nebo Dub přírodní, jehož žlutohnědá textura přírodního dubu odkazuje na tradiční dřevěné podlahy v selských staveních či honosných panských sídlech. 

Naopak světlejšímu nábytku dává vyniknout Ořech francouzský, tvořící kontrastní hnědookrovou texturu, která se hodí spíše do prostornějších místností. Dalším tmavým odstínem je např. Dub černý, jehož textura je podbarvena tmavšími hnědými odstíny. Jedná se o vizuálně hutnou podlahovou krytinu, která svůdně vyzývá ke zklidnění a zamyšlení. Sytá barevnost poměrně ztmavuje interiér, proto je vhodná do volnějších prostor. 


Vyrábí společnost Fatra a.s.
Více informací naleznete na www.fatrafloor.cz a showroom.fatrafloor.cz.
13.10.2016 | PR
  • Fatra, a.s.

    Společnost Fatra představuje na celoevropském trhu důležitého hráče v oboru plastikářského průmyslu. V České republice zaujímá na pozici zpracovatele plastů PVC, PE, PP a PET dominantní podíl na trhu. Fatra, a.s. je jediným českým výrobcem vinylových podlah.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444