Fagor – spotřebiče, které znáte

FAGOR Electrodoméstico je španělská značka domácích spotřebičů, která se pyšní dlouhodobou tradicí. Ve Španělsku si značka získala srdce svých zákazníků, ale její úspěch sahá i do jiných částí Evropy, Severní a Jižní Ameriky.

Posláním FAGORu je dodávat vysoce kvalitní domácí spotřebiče zákazníkům, kteří chtějí nejen vařit, ale čas strávený v kuchyni si užít. Nyní se značka vrací na český trh s novinkami, které mají usnadnit život českým spotřebitelům v každodenním životě.
 
První novinkou je parní trouba 8H‑875TCN, která zákazníky nadchne funkcí FullSteam. Tato funkce v troubě vytváří pravou páru, díky které se vám podaří upéct měkký chleba uvnitř, ale křupavý na povrchu. Přesně jako z pekárny! Trouba je také vybavena teleskopickými výsuvy s funkcí STOP. Tyto výsuvy byly vytvořeny pro co nejjednodušší ovládání plechů a co největší bezpečí uživatelů. Krom toho trouba také může nabídnout 12 programů včetně grilu, horkého vzduchu a super rychlého ohřevu, který rozehřeje troubu na 150°C za pouhé 3 minuty.
 

Druhým výrobkem, který se chystá získat srdce českých spotřebitelů, je vrchem plněná pračka 4FET‑6310N. U této pračky se mohou zákazníci těšit na parní praní, které zabije až 99 % bakterií a virů. Je tedy primárně vhodná pro rodiny a alergiky, ale jistě ji ocení i ostatní spotřebitelé. A to díky 16 praktickým programům, mezi které patří i ruční praní, sportovní program a snadné žehlení. Pračka je vybavena LED displejem pro přehlednější ovládání, dětským zámkem pro tu nejlepší ochranu těch nejmenších a ochranu proti přetečení, pokud by se stala nějaká nehoda. 
 
FAGOR chce zákazníky také překvapit digestořemi s Touchless control, které reagují na pouhý pohyb ruky. Díky jednomu pohybu dokážete snížit rychlost odsávání, zapnout světlo nebo vypnout celou digestoř. Vedle toho FAGOR také nabízí intuitivní indukční varné desky, které mají funkce jako Powerbooster a AutoBridge a ovládání Slider neboli jednoduché přejetí po desce. To samozřejmě není vše, tak se zajděte podívat na stránky FAGORu, ať odkryjete další funkční produkty, které nesmí ve vaší domácnosti chybět.

07.03.2023 | PR
  • Fagor – spotřebiče, které znáte

    Fagor Electrodoméstico je španělská značka domácích spotřebičů, která se vrací na český trh. Fagor má dlouholetou tradici ve výrobě a díky tomu již ví, co zákazníci od produktů potřebují a požadují. Nyní se představuje na českém trhu s novými výrobky, jako je vrchem plněná pračka nebo parní trouba.     


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444