FOR ARCH: přijďte se podívat na hliníkové střechy Prefa

Značka Prefa je světovou špičkou v oboru hliníkových střech i fasád z hliníku. Na střechy Prefa, včetně aktuálních inovací a barev, se nyní máte možnost přijít podívat na veletrh FOR ARCH.

Prefa na FOR ARCH 2019 – získejte zdarma vstupenku na veletrh

V pražských Letňanech již běží jubilejní, 30. mezinárodní stavební veletrh FOR ARCH 2019. Koná se od 17. do 21. září. V hale č. 1, v sektoru 5 a ve stánku č. 12 najdete firmu Prefa a její hliníkové střechy a fasády. Pokud máte zájem o vstupenku zdarma, stačí vyplnit své kontaktní údaje na stránce: https://cz.prefa.com/terminy/veletrhy/.

Hliníkové střechy Prefa

Žádný jiný dodavatel střech nedává na své střechy čtyřicetiletou záruku jako Prefa. A to mají hliníkové střechy životnost ještě mnohem delší. Sortiment střech Prefa nabízí falcované střešní tašky, střešní panely (vč. FX. 12), falcovaný střešní šindel, střešní šablonu, falcovanou střešní šablonu i věžovku (malou střešní šablonu). V sortimentu najdete i střešní systémy Prefalz a Falzonal pro náročné moderní střešní aplikace. 

Hliník představuje moderní řešení střech

A to jak pro rekonstruované objekty, tak pro novostavby. Sortiment Prefa nabízí vhodné produkty pro obojí. U moderních architektonických skvostů lze pak střešní hliníkový systém kombinovat rovnou s hliníkovou fasádou. 

Prefa hliníkové střechy se nabízí v několika barevných odstínech, rozhodně si tedy hliníkové střechy nepředstavujte pouze jako šedé. Právě naopak. Vedle odstínů šedé, vhodných pro moderní novostavby, najdete odstíny červené, hnědé, zelené, černou, bílou a další barvy. 

Hliníková střecha Prefa nabízí i bohaté příslušenství, díky kterému bude vaše střecha naprosto dokonalá. Nechybí různé ukončovací hřebenáče, ventilace, odvětrávání, střešní průlezy, stupačky, lávky, zajišťovací háky, sněhové zábrany, komínové stříšky apod. Vše samozřejmě v barvě střechy, kterou jste si zvolili. 
20.09.2019 | PR

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • Wienerberger

    Skupina  Wienerberger je součástí nadnárodního koncernu Wienerberger Ziegelindustrie AG, který představuje největšího světového výrobce cihel a současně lídra v produkci pálené střešní krytiny v Evropě . Skupina působí ve více než 26 zemích světa. V roce 2019 společnost Wienerberger oslavila 200 let výročí od svého založení.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444