FIX-IN - profesionální řešení pro lepení skel

Není to jen originální vzhled, co dělá v moderní architektuře ze skla tak vyhledávaný materiál. Perfektně hladký povrch a minimální množství spár je zárukou snadné údržby. Nabízí široké možnosti využití v obývacím pokoji, ložnici, koupelně, ale i na fasádách domů či v komerčních provozech. S náročností aplikací ovšem rostou i nároky na kvalitu instalačních materiálů. Systém FIX-IN představuje kompletní řešení pro lepení dekorativních skel.

 
Kvalitní a snadno použitelná lepidla se výborně hodí pro různé interiérové aplikace, při kterých je sklo upevňováno k podkladu. Všechny produkty jsou plně kompatibilní a byly testovány na různé podklady včetně dlažby pro případ použití při rekonstrukcích. Projektantům, architektům i stavebníkům se tak nabízí univerzální řešení pro veškeré požadavky souvisejících s dekorativními aplikacemi a designem.
 
 

Sada pro dokonalý výsledek

Systém obsahuje silikonové lepidlo, penetraci dle podkladu a povrchový aktivátor. Krása spočívá v tom, že tento systém upevnění skel není vidět a nabízí hladký vzhled. Navíc poskytuje pětiletou záruku proti vyblednutí, olupování nebo praskání barev na zadní straně skla v případě použití se skly Mirox, Lacobel a Matelac a až 10letou záruku při použití se skly Lacobel T a Matelac T.
 

Kompletní FIX-IN systém se skládá z pěti produktů:

  • FIX-IN PR: stěnová penetrace pro použití lepidla FIX-IN SL na porézní povrchy.
  • FIX-IN SA: povrchový aktivátor, určený k zajištění přilnavosti bezpečnostní fólie AGC SAFE/SAFE+ před aplikací FIX-IN SL.
  • FIX-IN AT: oboustranná lepicí pěnová páska, určená k zajištění počátečního uchycení, kterou lze použít také jako distanční podložku.
  • FIX-IN SL: silikonové lepidlo pro interiérové aplikace.
  • FIX-IN TU (-T): opravný lak vhodný pro opravu drobných škrábů na lakovaných sklech Lacobel (T) a Matelac (T), která mohou vzniknout při instalaci nebo zpracování skla.

Více informací najdete na www.agc-store.com nebo u svého dodavatele skla.
04.07.2018 | PR - redakce BYDLENÍ.CZ
  • AGC Flat Glass Czech a.s., člen AGC Group

    Objevte širokou nabídku dekorativních skel pro moderní interiér. Společnost AGC Flat Glass Czech je největší výrobce plochého skla a jeho aplikací ve střední a východní Evropě - vyrábí funkční skla pro architekturu a skla pro interiér.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444