Fagor - život, který chcete

Fagor electrodoméstico je značka spotřebičů, které vám zaručí kvalitu a designové řešení vašich kuchyní, ale i koupelen. Nyní představuje na českém trhu nové výrobky, jako je vrchem plněná pračka nebo pyrolitická trouba s parní funkcí. 


 

Fagor ve své široké nabídce zákazníkům poskytuje například vrchem plněné pračky, které významně šetří místo v koupelně. Tyto pračky si získaly velký úspěch u zákazníků, protože nejen skvěle fungují, ale i velice dobře vypadají v jakémkoli prostoru. Jejich ovládání je uživatelsky přívětivé, jelikož stačí otočit knoflíkem. Krom těchto výhod jsou pračky navíc vybaveny parním programem, který ocení nejen maminky s malými dětmi, ale i lidé, kteří mají jednoduše rádi hygienicky čisté prádlo. 

U praček však přehlídka spotřebičů nekončí. V záloze má Fagor ještě pyrolitické trouby s parní funkcí, které umožňují čištění trouby bez námahy. Všichni znají zdlouhavé mytí trouby, které nikoho z nás nebaví. Díky pyrolýze je toto minulostí! Jediné, co musíte udělat, je zapnout program na troubě, která se zapne na 480 °C a vy pak jen setřete prach na dně spotřebiče. Parní funkce vám zajistí ten nejkřupavější chleba, ještě lepší než z pekárny nebo naopak tu nejlépe připravenou rybu s dušenou zeleninou, u které se nemusíte bát zápachu, jelikož trouba spolehlivě odvádí jakékoli pachy pryč.



Pro milovníky vaření na varné desce jsou připraveny jak indukční desky, tak plynové. V kombinaci s digestořemi Fagor, které se ovládají pomocí magického mávnutí ruky, vytvoří ty nejlepší kulinářské dobroty. Na indukční desce můžete ze dvou míst udělat jedno velké pomocí funkce Bridge, což by vám na normální desce neprošlo. Vařit tak můžete pro velké rodinné sešlosti, nebo složité recepty. Fagor digestoř vás podrží i při smažení, které může do vzduchu roznášet zdraví škodlivé látky.

 
19.06.2023 | PR
  • Fagor – spotřebiče, které znáte

    Fagor Electrodoméstico je španělská značka domácích spotřebičů, která se vrací na český trh. Fagor má dlouholetou tradici ve výrobě a díky tomu již ví, co zákazníci od produktů potřebují a požadují. Nyní se představuje na českém trhu s novými výrobky, jako je vrchem plněná pračka nebo parní trouba.     


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444