Elegantní výhled

Od firmy Spectus, která patří mezi největší výrobce okenních profilů z PVC, lze získat okna a dveře mající pozoruhodný vzhled i vysoké kvality.

Kliknutím zobrazíte plnou velikost obrázku
Spectus vyrábí své produkty z neměkčeného PVC a to je jeden z nejmodernějších materiálů dnešní doby. Má výborné vlastnosti jako pevnost, trvanlivost a izolační schopnost a hospodyňky ocení jeho snadnou údržbu. Příjemná je i velká rozmanitost provedení výrobku. Neměkčené PVC mimo jiné nepodléhá stárnutí, nedeformuje se a výborně izoluje.
Kliknutím zobrazíte plnou velikost obrázku
Sortiment oken Spectus umožňuje vybrat si přesně ten druh výrobku, který je v daném městě zapotřebí. V širokém spektru barev (vedle oblíbené bílé) od dekorativní imitace mahagonu až po světlý dub. Okna i dveře této firmy dále mohou mít křivky a horní oblouky odpovídající představám zákazníka. Pro vytvoření klasického staromódního vzhledu a v kombinaci s barvou lze vytvořit něco osobitého, podle vytoužených snů. Dalšími produkty jsou kličky a zámky pro estetické zdokonalení výrobku, ventilátory s nastavitelným prouděním vzduchu i síťky proti hmyzu.
V této firmě najdeme vedle oken i výše zmíněné dveře. Ty mohou být přední, zadní, balkónové nebo široké posuvné, které jsou úplně i polovičně zasklené obyčejným, s ochranou fólií i dekoračním sklem.
Kliknutím zobrazíte plnou velikost obrázku
V Evropě je dnes jedním z nejoblíbenějších způsobů rozšíření domu, restaurace i administrativní budovy přístavba zasklené zimní zahrady. Ta domu dodá světlo a prostor, který je mostem k přírodě. V sortimentu jsou od jednoduchých skleníků přes troj či pětiúhelníkové prosklené zimní zahrady až po složité členité struktury.
Novinkou firmy Spectus je profilový systém TK 60 mm, který byl vyvinutý na základě specifických požadavků evropského trhu. Je unikátní a díky svým vlastnostem oknem nového tisíciletí.
23.07.2003 | Zuzana Štolfová

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • Dřevoterm, s.r.o. - Stínicí technika PAVON

    Jsme přední český výrobce stínicí techniky značky PAVON s tradicí již od roku 1889. Vyrábíme rolety , roletožaluzie den a noc , skládané rolety plisé , japonské stěny , rolety pro střešní okna , římské rolety , vertikální žaluzie , sítě proti hmyzu , mechanické i motorové clony pro dopravní prostředky a další. K roletám nabízíme mnoho doplňků a příslušenství, včetně automatizace . Pečlivě dbáme na kvalitu používaných materiálů a zpracování, proto vám naše produkty budou spolehlivě sloužit mnoho let.  

  • AGC Flat Glass Czech a.s., člen AGC Group

    Objevte širokou nabídku dekorativních skel pro moderní interiér. Společnost AGC Flat Glass Czech je největší výrobce plochého skla a jeho aplikací ve střední a východní Evropě - vyrábí funkční skla pro architekturu a skla pro interiér.

  • Yale

    Firma Yale vyrábí klíče, zámky a bezpečnostní systémy a dodává je milionům lidí do více než 125 zemí celého světa. Jako jedna z nejstarších mezinárodních značek patří Yale mezi nejznámější a nejrespektovanější jména mezi výrobci zámků. V její historii najdete zásadní novace pro celý průmysl. Představuje kvalitu, design, spolehlivost, důvěru a co je nejdůležitější – bezpečnost. Cílem společnosti Yale je dát zákazníkům pocit bezpečí, aby si mohli plně užívat života bez starostí a mít volnost výběru.

  • Architektonická kancelář Křivka s.r.o.

    Architektonická kancelář Křivka nabízí kompletní služby v oblasti architektonických a projekčních prací. Kancelář byla založena v roce 1990 Ing. arch. Lubomírem Křivkou.

  • HON - okna, dveře

    Eurookna a vchodové dveře děláme už více než 93 let. S našimi okny budete přírodě nablízku. Tradici výroby nejen dřevěných oken a dveří, ale i jiných truhlářských výrobků založil v roce 1924 náš děda. Dnes vyrábíme dřevěná a dřevohliníková okna, vchodové dveře , posuvky a balkónové dveře, repliky historických oken na památkově chráněné stavby a další otvorové výplně na všechny druhy staveb, od moderních domů až po kostely.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444