Elegantní a efektivní: Kachlový krb BARACCA

Zažijte společné chvíle u krbu přímo ve vaší chalupě nebo rodinném domě. Keramický krb BARACCA od české společnosti ROMOTOP vyniká svým tradičním designem a moderní technikou. Díky bohaté škále barevných glazur dokonale zapadne do vašeho interiéru. Navíc jeho modulová konstrukce umožňuje snadnou montáž přímo na místě.

Inovativní technologie pro efektivní vytápění

Díky kombinaci efektivního vytápění sáláním a konvekcí keramický krb BARACCA představuje velmi zajímavé řešení pro váš domov. Kombinovaný způsob vytápění krbu je založen na předávání tepelné energie sáláním a současným prouděním ohřátého vzduchu. Ve spodní části krbu je nasáván studený vzduch, který postupně prochází celým vnitřním prostorem až nahoru a odtud již ohřátý pozvolna vystupuje do interiéru. Systém je navržen tak, aby předávání tepla sáláním bylo prioritou a proudění vzduchu (neboli konvekce) pak příjemným doplňkem – vše probíhá samočinně.

Zažijte harmonii tradiční estetiky a moderního vytápění

Nejen že krb BARACCA vyniká svým designem v tradičním stylu, ale je také vybaven nejmodernějšími technologiemi. Uvnitř umístěná krbová vložka se může pochlubit účinností nad 80 %, což odpovídá nejnovějším ekologickým standardům EU. Bezpečnost a komfort jsou zajištěny dvojitým sklem dvířek a vysoce kvalitní šamotovou vystýlkou. A co víc, oceníte také pohodlnou a praktickou kontrolu dvířek s aretací v maximálně otevřené poloze a přesnou regulací vzduchu centrálním ovladačem.
 

Výjimečná akumulační schopnost pro dlouhodobé teplo

Jedním z hlavních předností krbu BARACCA je jeho vynikající akumulační kapacita. Díky keramickým kachlům, které jsou základním stavebním prvkem, a akumulačním tvarovkám MAMMOTH, udrží krb teplo ve vašem domově i dlouho po dohoření paliva. Celková hmotnost akumulačních tvarovek dosahuje 110 kg, což zajišťuje dlouhodobé uvolňování tepla. Nezmeškejte příležitost objevit tento výjimečný krb. Pro více informací navštivte webové stránky výrobce.

27.12.2023 | PR
  • Romotop spol. s r.o.

    ROMOTOP patří mezi evropské lídry ve výrobě krbových kamen a vložek, jehož produkty používá již více než milión domácností po celém světě. Krbová kamna a krbové vložky ROMOTOP oslovují své zákazníky prvotřídním designem, špičkovou kvalitou dílenského zpracování a inovativním řešením procesu spalování dřeva.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444