Ekologické čištění laků a nátěrů

Nový celosvětově patentovaný systém podtlakové techniky, se všemi výhodami ekologického čištění, odstraňování laků, nátěrů a rzi Tornado ACS 35. Přístroj lze využívat k odstraňování grafitových nástřiků z betonu, cihlového zdiva, přírodního kamene, omítky, umělé hmoty, skla i železa a to zcela bez chemie a bez vody pomocí pískového granulátu. Použití přístroje je velmi jednoduché. Obsluhující osoba nasadí osvětlený pískovací kryt, přes který může celou proceduru může sledovat, na určenou plochu. V prostoru pískovacího krytu působí granulát velkou rychlostí na znečištěný povrch.

TORNADO ACS 35 vyčistí znečištěné plochy absolutně bezprašně, použitý granulát je za pomoci odsávací hadice vracen zpět do sběrné nádoby. V uzavřeném cirkulačním okruhu pískovacího zařízení, zabezpečuje speciální provedení zařízení, oddělení znovu použitelného granulátu od nečistot. Výhodou přístroje je, že lze volit mezi různými druhy granulátů podle typu čištěného povrchu. Přístroj mohou používat také památkáři, kterým se při volbě správného granulátu podaří zachovat původní patinu čištěného povrchu. Přístroj Tornado ACS 35 prodává firma eko GRADO spol.s.r.o.
15.04.2003 | Věra Růžičková

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • Wienerberger

    Skupina  Wienerberger je součástí nadnárodního koncernu Wienerberger Ziegelindustrie AG, který představuje největšího světového výrobce cihel a současně lídra v produkci pálené střešní krytiny v Evropě . Skupina působí ve více než 26 zemích světa. V roce 2019 společnost Wienerberger oslavila 200 let výročí od svého založení.

  • HON - okna, dveře

    Eurookna a vchodové dveře děláme už více než 93 let. S našimi okny budete přírodě nablízku. Tradici výroby nejen dřevěných oken a dveří, ale i jiných truhlářských výrobků založil v roce 1924 náš děda. Dnes vyrábíme dřevěná a dřevohliníková okna, vchodové dveře , posuvky a balkónové dveře, repliky historických oken na památkově chráněné stavby a další otvorové výplně na všechny druhy staveb, od moderních domů až po kostely.

  • Architektonická kancelář Křivka s.r.o.

    Architektonická kancelář Křivka nabízí kompletní služby v oblasti architektonických a projekčních prací. Kancelář byla založena v roce 1990 Ing. arch. Lubomírem Křivkou.

  • Ing. Karel Peterka - THERMO PLUS - projektový ateliér

    Projektový ateliér Ing. Karla Peterky nabízí individuální i typové projekty rodinných domů. Dále projekty novostaveb a rekonstrukcí bytových domů včetně půdních vestaveb.

  • IZOLTECH s.r.o. - technické izolace a zateplení budov

    Prodej, konzultace a realizace v oborech stavebních izolací a zateplení budov (fasádní zateplovací systémy, izolace staveb a rozvodů topení, sanity a klimatizací)


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444