Dveře Sapeli jsou důkazem, že kvalitní české řemeslo stále žije

Interiérové dveře Sapeli

Interiérové dveře Sapeli

Značka Sapeli se za 25 let své působnosti stala synonymem pro kvalitní české dveře. Proč jsou u zákazníků dveře Sapeli tak oblíbené?

Historie společnosti je téměř stoletá. Firma totiž v 90. letech navázala na výrobní závod, který fungoval už v dobách první republiky. Dnes je v českých domácnostech téměř 3,5 milionu dveří Sapeli. Naštěstí to ale neznamená, že by všechny byty vypadaly podobně, jako tomu bývalo na socialistických sídlištích. 
 

Žádné dveře nejsou problém

Jednou z výhod značky Sapeli je, že se zaměřuje výhradně na dveře a vše s nimi spojené – zárubně a doplňky. Firma začínala se šesti modely, nyní nabízí 20 modelových řad a stovky přírodních i umělých povrchů, takže si vybere skoro každý. 
 
Vnitřní dveře Sapeli  

Letošní novinky

Bezpečnostní vstupní dveře už jsou bohužel téměř nutností. Určitě máte ve svém okolí někoho, kdo má s vloupáním do bytu nepříjemnou zkušenost. Naštěstí mohou bezpečnostní dveře vypadat stejně dobře nebo ještě lépe jako ty běžné vchodové. Důkazem jsou například dveře Golias, které ozdobí vstup do vašeho domova a ještě ho navíc ochrání před rizikem vykradení, ale i hlukem, kouřem a zimou.

Do malých prostor se perfektně hodí posuvné dveře. Nový posuvný systém Smart Soft je vhodný pro dřevěné i skleněné dveře. Systém pracuje zcela tiše a díky tlumení dorazů je zavírání i otevírání probíhá v tichosti. Každoročně se také rozšiřuje nabídka motivů, a to jak u laminátových dveří, tak i třeba skleněných. 
 
Skleněné dveře Sapglass  

Vyšší dveře nejsou výsadou secesních domů

V moderních prostorných místnostech se budou skvěle vyjímat vysoké dveře. Díky nim budou pokoje působit vzdušně a navíc je to i praktické řešení, které oceníte zejména při stěhování větších kusů nábytku. Sapeli ke svým letošním 25. narozeninám rozdává svým klientům dárky – a dveře vysoké 210 centimetrů namísto 197 bez příplatku jsou jedním z nich.
 

Vybírejte nejen dveře, ale i prodejce

Dveře Sapeli kupujte u prověřených prodejců, kteří vám jsou schopni zajistit také odbornou montáž. Předvýběr i samotný nákup zvládnete snadno přes internet, ale přece jenom je lepší si dveře osahat, a to doslova. Vyzkoušet si, která klika vám nejlépe padne do ruky, projet se dlaní po nabízených materiálech.

Jedním z nejúspěšnějších prodejců dveří Sapeli je společnost DODO for life. Společnost DODO for life má vybudovanou prodejní síť napříč celou republikou. Kdo někdy vybíral zboží s dětmi, ví, jak je to náročné na soustředění. I na rodiny s dětmi DODO for life myslí, a proto je součástí některých prodejen dětský koutek. Zkrátka Sapeli i její autorizovaní prodejci dělají vše pro to, aby vám nákup i bydlení co nejvíc zpříjemnili. 
 
29.03.2017 | PR

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444