Dřevostavby Atrium: Pět let vytápění zdarma

V rámci projektu Energie pod kontrolou nabízí společnost Atrium jedinečnou akci ATRIUM ENERGY CONTROL, montovaný dům na bázi dřeva, ve kterém výrazně ušetříte za vytápění. Součástí akční nabídky je systém větrání s rekuperací vzduchu zdarma a kvalitní rám okenních výplní s izolačními trojskly rovněž zdarma. Nabídka je limitována pouze pro prvních 40 klientů, kteří se rozhodnou do 31.12.2009.

Projekt Energie pod kontrolou je zaměřen především na trvale udržitelnou kontrolu nad spotřebovanou energií každého nově postaveného domu Atrium. Tomu jsou přizpůsobeny i prvky v projektu obsažené: izolace stěn, decentrální větrání s rekuperací, izolační trojskla se součinitelem prostupnosti tepla U=0,6 apod. V akční nabídce ATRIUM ENERGY CONTROL získá zákazník zvýhodnění až 300.000 Kč. Projekt spočívá v konstrukčním řešení a technologickém vybavení, které výrazně posiluje energetickou úspornost domu.

Montované domy na bázi dřeva Atrium používají nejmodernější systém decentrální rekuperace. Toto řešení je vhodné také pro alergiky. Zaručuje stále čerstvý vzduch bez nutnosti větrat a zabraňuje vzniku plísní.

Atrium dodává ve spolupráci se subdodavateli kompletně vybavené domy na klíč. Nabízí výběr z množství typových návrhů, z nichž si zákazník může zvolit dům přesně dle svých konkrétních požadavků. U domů na klíč zaručuje Atrium realizaci stavby za 90 dnů. Díky předvyrobeným stavebním dílcům je hrubá stavba hotová za 2 – 3 dny. Animaci stavebního postupu montovaného domu můžete zhlédnout na www.atrium.cz.

Technologií a výhodných kontaktů společnosti ale můžete využít i s vlastním projektem. Atrium zdarma připraví kalkulaci pro realizaci vašeho individuálního projektu.


Díky prvkům šetřícím energii se domy Atrium dostávají do třídy pasivních domů. Do projektu je možno zahrnout solární kolektory, tepelná čerpadla či fotovoltaické články. Novostavby v pasivním energetickém standardu jsou podporovány státem. Spolupráce s firmou Atrium vám zaručí získání dotace z programu Zelená úsporám.


O kvalitách staveb Atrium se můžete přesvědčit na vlastní oči ve vzorových domech v Praze, Brně a Horažďovicích.

Bližší informace o akční nabídce ATRIUM ENERGY CONTROL i dalších produktech firmy Atrium získáte u odborných konzultantů, ve vzorových domech a na www.atrium.cz.
02.11.2009 | PR

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • XELLA CZ | YTONG

    Výrobce inovativního a ekologického stavebního materiálu, který v Česku patří mezi zavedené značky. Pod značkou YTONG vyrábí společnost Xella CZ pórobetonové tvárnice (obvodové stěny, příčky, překlady, obezdívky atd.), jež jsou vhodné pro stavbu rodinných domů a bytů, nebo jejich rekonstrukce.

  • Wienerberger

    Skupina  Wienerberger je součástí nadnárodního koncernu Wienerberger Ziegelindustrie AG, který představuje největšího světového výrobce cihel a současně lídra v produkci pálené střešní krytiny v Evropě . Skupina působí ve více než 26 zemích světa. V roce 2019 společnost Wienerberger oslavila 200 let výročí od svého založení.

  • Ing. Karel Peterka - THERMO PLUS - projektový ateliér

    Projektový ateliér Ing. Karla Peterky nabízí individuální i typové projekty rodinných domů. Dále projekty novostaveb a rekonstrukcí bytových domů včetně půdních vestaveb.

  • Architektonická kancelář Křivka s.r.o.

    Architektonická kancelář Křivka nabízí kompletní služby v oblasti architektonických a projekčních prací. Kancelář byla založena v roce 1990 Ing. arch. Lubomírem Křivkou.

  • IZOLTECH s.r.o. - technické izolace a zateplení budov

    Prodej, konzultace a realizace v oborech stavebních izolací a zateplení budov (fasádní zateplovací systémy, izolace staveb a rozvodů topení, sanity a klimatizací)


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444