Drátěný program v kuchyni. Oceníte praktičnost i rozmanité využití

V kuchyni, více než kde jinde, se vyplatí důkladně promyslet úložný prostor. Využijte každý kout a věci rozmisťujte inteligentně. Při plném provozu pak pořádek velmi oceníte. Řešení nabízí praktický drátěný program, který nahradí nepřehledné zásuvky a přihrádky.

Řád v kuchyni - k nezaplacení

Určitě znáte ten pocit, když se ocitnete v cizí kuchyni. Počínáte si jako slon v porcelánu a zcela běžné úkony vám zaberou dvakrát více času než obvykle. Je to přirozené. Každý je zvyklý na svůj systém, na svůj pořádek. Pokud si však jako cizinec připadáte i ve vlastní kuchyni, je načase se zamyslet, jestli není něco špatně.

Jak dlouho hledáte koření? A jak dlouho kvedlačku? Víte přesně, kde máte otevírák na konzervy? Ukliďte si v kuchyni, dejte jí řád a sami uvidíte, že vám vaření zabere o mnoho méně času.
Elegantním řešením pro organizaci kuchyňského náčiní a dalších pomůcek pro vaření je drátěný program. Ten nabízí nespočet komponentů, volně kombinovatelných, které nejen že kuchyni dodají řád, ale oživí i její vzhled. Od teď už každá věc bude mít své místo a vy budete vědět, kam pro ni sáhnout.

Kuchyně, ve které se budete umět otáčet

Největší výhodou drátěného programu je jeho přehlednost. Vše, co potřebujete mít neustále na očích, ukládejte do drátěných polic nebo výsuvných košů, které plně nahradí zásuvky. Věc, kterou rychle potřebujete okamžitě najdete, protože do drátěného koše vidíte každou stranou. Drátěné výsuvy oceníte také v kuchyni do písmene L, kdy v rohu vzniká těžko dostupné místo. To však můžete lehce využít díky půlkruhovým nebo čtvrtečním košům.

Do praktického stojanu uložte oblíbené láhve vína a sklenice, všechny často používané kořenky vyskládejte do zavěšené police blízko vařiče. Jestliže dosud ukládáte všechny vařečky, kvedlačky, stěrky a další potřebné pomůcky do zásuvky, během vaření zbytečně ztrácíte čas jejich hledáním. Vložte je do nádobky a zavěste do drátěného programu.  
 
 
Elegantním řešením úložného systému, které navíc okamžitě změní tvář kuchyně, je drátěný multifunkční sloup a jeho doplňky. Na sloup si podle potřeby vyberete komponenty závěsného systému: drátěné police, kulaté, trojúhelníkové nebo obdélníkové koše, ale také třeba držáky sklenic nebo květináčů. Díky osvětlení se z multifunkčního sloupu stane přímo dekorativní prvek.
 
 
U drátěného programu oceníte také jeho nízkou pořizovací cenu, snadnou údržbu, životnost a rozmanité využití.
30.09.2015 | Jana Vaňková

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444