Dovolená na vlastní terase - bezpečně, pohodlně a kdykoliv

Mnozí z nás stráví letošní léto dovolenou doma, na chatě nebo na zahrádce. Počasí je čím dál tím více nestálé a je dobré vyřešit zastřešení terasy. Získáte tím také místnost navíc. Na terase můžete trávit společné chvíle s rodinou a přáteli, zpříjemnit a rozšířit si svůj obytný prostor domu. Jak nejvhodněji ji ale zastřešit?

Prioritou by mělo být dokonalé splynutí s domem a také s okolní zahradou. Co se podívat na novou generaci multifunkčních bioklimatických pergol? Společnost ALUKOV nabízí právě takovou – multifunkční bioklimatickou PERGOLU SKY.
 
Oproti běžným lamelovým bioklimatickým pergolám je Pergola SKY skutečně unikátní. Svou výbavou je multifunkční i bioklimatická zároveň, neboť je vybavena na sobě nezávislými systémy posuvné střechy, střešního stínění, bočních přesuvných stěn a bočních screenových rolet. Takto komplexně regulovat teplotu i sluneční světlo žádný jiný systém nenabízí. Spojuje moderní požadavky na zastřešení a také nároky milovníků pobytu na terase. Navíc vyniká nadčasovým designem.
 
Dálkovým ovládačem otevřete průhlednou střechu až na 50 procent celkové plochy a tím umožníte unikat přehřátému vzduchu z terasy ven. Naopak čerstvý vzduch proudí do terasy z okolí. Využívá se komínového efektu a na terase je udržováno přirozené bioklimatické prostředí vhodné pro Váš organismus. Při chladnějším počasí je díky průhledné střeše prostor terasy příjemně ohříván. Integrovaný stínící systém pod střechou, který je svou polohovatelností nezávislý na manipulaci s otvíratelnou střechou, umožňuje regulaci teploty pod zastřešením.

Multifunkční bioklimatická Pergola SKY dává možnost kombinování různého vybavení a přizpůsobit si klimatické podmínky pod pergolou zcela vlastním požadavkům.  Otvíratelná střecha umožňuje pronikání přirozeného denního světla na terasu, čímž zároveň prosvětluje přiléhající místnost domu.
 
Pergola Sky je vhodná pro všechny typy domů, ať už se šiknou nebo moderní rovnou střechou. Zastřešení je také certifikováno jako vhodné pro dřevostavby. Svou montáží nenarušuje ani nezkracuje garanční podmínky dřevostaveb.
 
V Pergole Sky můžete nastavit celoroční provoz díky bočním celoskleněným posuvným stěnám, které zároveň chrání terasu a její inventář před nepříznivým počasím. Oproti lamelovým pergolám nemusíte na zimu nebo za silného větru střechu nijak zakrývat nebo ji dokonce otvírat. Sněhové zatížení je vždy konstrukčně řešeno dané lokalitě a pohodlí i útulnosti zastřešené terasy si můžete užívat po celý rok.
 
Nemusíte se ani obávat dešťových dní, voda je skrytě vedena ze střechy zastřešení nosnými sloupky k zemi. Vhodné a jednoduchá je ovládání motorizovaných prvků aplikací SMARTHOME z chytrého telefonu.
 
Údržba zastřešení Vás nezatěžuje, postačí voda se saponátem šetrným k přírodě. Co více si přát? Stačí se informovat na www.alukov.cz. Vaše multifunkční bioklimatická Pergola Sky vás ochrání za každého počasí po celý rok a na vlastní terase si od teď můžete udělat dovolenou kdykoli budete chtít.
 
 
 
11.08.2020 | PR

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • Ing. Karel Peterka - THERMO PLUS - projektový ateliér

    Projektový ateliér Ing. Karla Peterky nabízí individuální i typové projekty rodinných domů. Dále projekty novostaveb a rekonstrukcí bytových domů včetně půdních vestaveb.

  • AGC Flat Glass Czech a.s., člen AGC Group

    Objevte širokou nabídku dekorativních skel pro moderní interiér. Společnost AGC Flat Glass Czech je největší výrobce plochého skla a jeho aplikací ve střední a východní Evropě - vyrábí funkční skla pro architekturu a skla pro interiér.

  • Stavona, spol. s r.o.

    Stavona, společnost s ručením omezeným, vznikla roku 1991. Od počátku působí v oboru výroby oken, dveří, výloh, zimních zahrad, posuvných stěn a rolet, včetně příslušenství (parapety, sítě proti hmyzu, žaluzie apod.).


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444