Doprovodné akce

Podobně, jako v předchozích ročnících přinese i letošní výstava art & decoration zajímavé doprovodné projekty a programy. Navážou především na loňský projekt TOP STARS, v němž představí studenti VŠUP v Praze a TU v Liberci v atraktivních, nápaditě pojatých výtvarných instalacích poslední světové trendy tzv. Life Style skupin (Modern Living, Emotion, Joy a Function).

Mladí designéři a výtvarníci naleznou opět náplň těchto trendových skupin v nejlepších interiérových studiích, z nichž se většina prezentovala na loňské výstavě art & decoration, takže návštěvníci měli jedinečnou příležitost seznámit se s jejich další nabídkou.
Vzhledem k tomu, že se loňské květinové přehlídky pořádané ve spolupráci s Holandskou květinářskou kanceláří a B & J květinovým studiem na téma Současné květinové trendy v interiéru a výstava Ženská ruka v interiéru těšily rovněž velmi příznivému ohlasu, chtějí organizátoři na ně i letos navázat a připravit podobnou show.
26.10.2004
  • AC EXPO s.r.o.

    AC Expo nabízí výstavní prostory Veletržního paláce Národní galerie v Praze. AC Expo se úspěšně etablovalo i v roli pořadatele veletržních akcí. Podílí se na organizaci komplexu řady výběrových výstav.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444