Dokonalá kombinace sprchového koutu a vaničky

Instalace sprchového koutu přímo na dlažbu není zdaleka jedinou možností. Nechte se inspirovat sladěnou kombinací sprchového koutu CADURA a vaničky LIVADA - obojí od společnosti SanSwiss.

Instalovat sprchový kout na vaničku namísto na dlažbu má několik výhod. Dlažba může být rovná - odtok vody zajišťuje přímo vanička. Vanička je sama o sobě bariérou proti vytékání vody z prostoru sprchového koutu. Hladký povrch vaničky se čistí lépe než dlažba. Rozhodnete-li se pro vaničku, nepodceňujte ani designovou harmonii se sprchovým koutem. Dokonale sladěnou dvojici představuje sprchová zástěna CADURA, která vás nadchne vytříbeným smyslem pro design, kvalitu i funkčnost a její skvělý protějšek - vanička LIVADA. Moderní vanička LIVADA je navíc superplochá, tlumí hluk a poskytuje tepelnou izolaci pro Váš všestranný komfort.

Více Informací na sanswiss.cz.
10.06.2020 | PR
  • SanSwiss - renomovaný výrobce sprchových koutů a vaniček z Jičína

    Společnost SanSwiss, přední výrobce sprchových koutů, se rozrůstá. Od dubna 2024 se představuje jako RONAL Bathrooms - dodavatel kvalitních wellness produktů a italského koupelnového nábytku. RONAL Bathrooms se vyvíjí a stává poskytovatelem komplexních řešení a spolehlivým partnerem v oblasti koupelen a wellness..


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444