Digitální dveřní kukátko Yale - více pohodlí a bezpečí

Soutěž

Chcete jednoduchým způsobem zvýšit bezpečí vašeho bytu? Máte v domácnosti malé děti nebo starší obyvatele, kterým chcete dopřát zvláštní ochranu? To vše vám umožní digitální kukátka značky YALE.

Každý z nás zná klasické dveřní kukátko. Jeho digitální varianta ale přináší daleko vyšší bezpečí a komfort. Digitální dveřní kukátko Yale nabízí velký barevný displej a záznam obrazu!

Optické kukátko poskytuje základní přehled o dění před dveřmi. Má ale tři základní nevýhody: na chodbě musí být světlo, abyste viděli, kdo se pohybuje před dveřmi. Návštěvník na chodbě může ze zatmění kukátka zjistit, že se do něj díváte, tedy že jste doma. I taková drobná informace se může nezvaným návštěvníkům hodit. A konečně - když si návštěvník stoupne těsně vedle zdi, nemusíte ho vždycky vidět.

S digitálním kukátkem Yale se těchto nevýhod můžete zbavit, a přidat navíc vlastnosti, které klasické řešení nemůže nabídnout. Předně, nikdo neuvidí, že se na něj díváte, takže odstraňuje riziko, že někdo využije toho, že ví, že jste za dveřmi. Kukátko je širokoúhlé, takže uvidíte i ty, kdo se pokusí schovat. Díky podpoře nočního režimu dokonce nevadí, když bude na chodbě trochu šero.

A to nejlepší - kukátko automaticky nahraje každý pohyb za dveřmi. Budete mít tedy vždy záběr člověka, který se na vás snažil dozvonit, a to včetně zaznamenání data a času. Po příchodu domů tak zjistíte, kdo vás sháněl, a můžete se podle toho zařídit. Někomu možná zavoláte zpátky, u někoho aspoň budete mít důkaz, že u vás skutečně byl (hodí se zejména u pošťaček a nejrůznějších kurýrů). Stejně tak můžete odhalit třeba tipaře, který u vás bude opakovaně dopoledne zvonit a zkoušet, jestli je někdo doma. 

Instalace je snadnější, než myslíte

Digitální dveřní kukátko Yale 5800 se instaluje do standardního otvoru pro kukátko, který má průměr 14 mm. Je vhodné pro dveře tloušťky 38-110 mm, napájí ho čtyři AAA baterie. Obsahuje širokoúhlý snímač s nočním viděním a také integrovaný domovní zvonek. V okamžiku, kdy někdo zazvoní, začne kukátko nahrávat.

bydlinekSoutěž o Digitální dveřní kukátko Yale 5800 
Digitální kukátka Yale si můžete koupit v eshopu www.fab.cz a také v obchodních řetězcích Hornbach, Bauhaus a Unihobby. Na daných prodejnách si rovněž kukátko můžete detailně prohlédnout a přesvědčit se o jeho výhodách. Právě na jeden z důležitých parametrů kukátka se ptáme rovněž v naší soutěžní otázce.

Vylosovaný výherce, který otázku zodpoví správně, obdrží od společnosti ASSA ABLOY Czech & Slovakia s.r.o. digitální kukátko Yale 5800 v hodnotě 4477 Kč.

Nápovědu naleznete na stránkách www.fab.cz. Soutěž trvala do 28.2.2018. Výherce Pavel Víteček.

08.02.2018 | redakce Bydlení.cz
  • Yale

    Firma Yale vyrábí klíče, zámky a bezpečnostní systémy a dodává je milionům lidí do více než 125 zemí celého světa. Jako jedna z nejstarších mezinárodních značek patří Yale mezi nejznámější a nejrespektovanější jména mezi výrobci zámků. V její historii najdete zásadní novace pro celý průmysl. Představuje kvalitu, design, spolehlivost, důvěru a co je nejdůležitější – bezpečnost. Cílem společnosti Yale je dát zákazníkům pocit bezpečí, aby si mohli plně užívat života bez starostí a mít volnost výběru.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444