Digestoř ve vaší kuchyni

Digestoř patří k nepostradatelnému vybavení každé kuchyně. Aby vás digestoř později nepřekvapila nedostatečným výkonem nebo přílišnou hlučností, je dobré výběru věnovat důkladnou pozornost a o všech možnostech se předem informovat.

Účelem digestoří je odsávání par a pachů, které vznikají při vaření v kuchyni nebo v prostorech neuzavíratelně propojených s kuchyní.

Způsob odvětrávání
Vybírat můžete ze dvou základních typů digestoří:

  • digestoře s s odtahem - u odtahové verze se vzduch odvádí mimo budovu. Jeho výhodou je vyšší účinnost. 
  • digestoře s filtrem - recirkulační verze odsavače zajišťuje přečištění vzduchu pomocí uhlíkových filtrů a jeho návrat zpět do kuchyně. Takový odsavač můžete instalovat kdekoliv v kuchyni, protože nepotřebuje vývod.
Umístění digestoře
Odsavače můžeme umístit na stěnu (komínové), ale i do rohu, zabudovat do skříňky, pracovní desky nebo do stropu. Pokud máte kuchyňský ostrůvek, budete vyžadovat odsavače ostrůvkové či spouštěcí lustrové.
V dnešní době u kuchyňských digestoří oceňujeme především:
  • neotřelý a moderní design,
  • tichý chod,
  • snadnou údržbu,
  • dostačující výkon ,
  • v neposlední řadě i  příznivou cenu.  
Digestoř jako designový prvek ve vaší kuchyni
Digestoře samozřejmě vybíráme i podle estetických kritérií. Můžeme si vybrat přesně takovou, která bude ladit s celkovým stylem kuchyně. Máte moderní kuchyň? Zaměřte se na výsuvné digestoře. Obdivujete naopak rustikální styl, kam se nerezová digestoř nehodí? Vyberte si komínovou digestoř s dřevěnými lištami.

Moderní digestoře mají v sobě zabudovaná LED osvětlení, která jsou úsporná a pro oči šetrná. Další vychytávkou moderních digestoří může být dálkové ovládání se zabudovaným magnetem. Můžete jej tak odložit kdekoliv. Dálkové ovládání umožňuje pohodlnější obsluhu především pro starší osoby nebo osoby se zdravotním omezením. 
 
Výrobou a prodejem digestoří se už téměř 30 let zabývá firma MAAN. V rozvoji a produkci je cílevědomá, sleduje nejmodernější trendy v desingnu, rozvíjí inovativní technické řešení a odpovědný přístup ke všem obchodním partnerům. Díky implementaci moderních technologických řešení, společnost MAAN neustále nachází nové možnosti pří výrobě digestoří. Zájem o nejvyšší kvalitu výrobků je zřejmý i ze zavedení certifikací systémů řízení jakosti v souladu s mezinárodním standardem kvality ISO 9001, pokrývající celý výrobní cyklus od návrhu, konstrukce, výroby, prodeje až po poprodejní  servis.

Cílem firmy je poskytovat zákazníkům nejlepší možná řešení. Mnoho let zkušeností, přístupu k inovaci a to plně s přihlédnutím k potřebám zákazníků umožňují nabízet spolehlivé a jedinečné produkty. Více informací hledejte na: www.digestoremaan.cz.
26.11.2014 | PR - redakce BYDLENÍ.CZ

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444