Designový i praktický interiérový doplněk: rolety na střešní okna pro atmosféru a zastínění

Roleta ARF, Fakro

Roleta ARF, Fakro

Střešní okna prosvětlují podkroví a dodávají prostoru vzdušnost. Aby například uprostřed letního dne té prosvětlenosti nebylo příliš, doplňte je o rolety na střešní okna. Přečtěte si o možnostech stínění.

Stínicí, nebo rovnou zatemňovací rolety na střešní okna?

Kochejte se výhledem ze střešního okna a užívejte si ranní paprsky i západ slunce. Polednímu žáru ale šanci nedejte. Rolety na střešní okna pořídíte v různých rozměrech, barvách a dekorech, vybrat si můžete také z materiálů – záleží na tom, jaké úrovně zastínění chcete docílit.

Roleta ARS nabízí systém stínění ve třech polohách díky třem párům háčků na křídle okna.
Roleta ARS

Roleta ARP
rozptýlí ostré světlo proudící do interiéru, poskytne také ochranu před UV zářením. Roleta ARP je ideální pro navození příjemné atmosféry tlumeného světla. Vyrolujete ji do libovolné polohy.
Roleta ARP

Roleta ARF
dokáže interiér zatemnit – její materiál nepropouští světlo. Oceníte ji třeba v ložnici nebo dětském pokoji, kde zabrání buzení ranním sluncem. Díky bočním vodicím lištám roletu stáhnete do požadované délky.

Roleta ARF zatemňující
 
Pokud bojujete s přehříváním podkroví, zaměřte se na venkovní rolety na střešní okna nebo markýzy.

Manuální i elektrické ovládání rolet

Rolety na střešní okna pořídíte s manuálním ovládáním (v případě umístění okna ve vysokých polohách vám pomůže teleskopická tyč). Chcete rolety ovládat smartphonem? Vyberte si z modelů rolet ARP a ARS, které fungují přes WiFi.
 

Další možnosti stínění střešních oken

Na webu FAKRO.cz si vyberete vše od samotných střešních oken přes střešní doplňky až po půdní schody. Také v oblasti stínění střešních oken máte více možností – najdete zde také plisované rolety nebo klasické žaluzie na střešní okna. Dopřejte si v interiéru měkké světlo nebo tlumené přítmí přesně tak, jak potřebujete.
25.08.2022 | PR
  • FAKRO CZECH s.r.o.

    FAKRO je společností založenou v roce 1991. Je velmi dynamickou a velice rychle se rozvíjející firmou v odvětví střešních oken na světě. Během několika let se z malé rodinné firmy stala mezinárodní korporací, která je dnes významným výrobcem střešních oken a půdních schodů. Skupina FAKRO zahrnuje 12 výrobních společností a 14 distribučních společností umístěných v Evropě, Asii a Americe. Střešní okna FAKRO se vyváží do 47 zemí světa.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444