Designové osvětlení podtrhne styl vašeho interiéru

Pro novinky v nabídce designového osvětlení společnosti Solight je typické použití kvalitních a atraktivních přírodních materiálů - oceli, měďi a textilu v případě stínítka. Vše doplňuje stylová matná povrchová úprava v několika barevných variantách.

Designová řada Torino

Stojací a stolní kovovou lampu na trojnožce doplňuje lustr ze stejného materiálu. Designová řada Torino se vyznačuje stylovou matnou povrchovou úpravou, svítidla jsou vyrobena z oceli a mědi. Barevné provedení - matná černá, šedá či bílá s měděnými doplňky.

Stojací lampa Torino trojnožka (WA001), stolní lampa Torino trojnožka (WA002), lustr Torino (WA003), detail měděných prvků

Designová řada Milano

Lampy s textilním stínidlem jsou rovněž na trojnožce, kovové části svítidel jsou provedeny v matné povrchové úpravě. Přívodní kabel s nožním snímačem zvyšuje komfort užívání.

Stojací lampa Milano Tripod, trojnožka (WA004), stolní lampa Milano Tripod, trojnožka (WA005)

Designová řada Verona

Kovový lustr s malými kruhovými otvory po obvodu horní části stínidla. Světlo pronikající do stran vytváří příjemnou atmosféru a je zajímavým designovým prvkem.

Lustr Verona quattro (WA006), lustr Verona uno (WA007)

Tipy z nabídky Solight

Designový kovový lustr Venezia Gold (WA012-W)

Vnitřní část stínidla má pozlacenou povrchovou úpravou, vnější strana svítidla je v matném provedení. K dispozici v matné bílé a zlaté barvě.


Designový kovový lustr Bari (WA013-GR)

Lustr v tmavě zelené barvě s měděnými doplňky.


 
A nyní ke každému designovému osvětlení LED retro žárovka zdarma! K dostání na stránkách www.shop.solight.cz nebo u dobrých prodejců elektra.
25.04.2018 | PR - redakce BYDLENÍ.CZ

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444