Designová koupelna nemusí stát jmění

Carpet dokonalá imitace perského koberce

Carpet dokonalá imitace perského koberce

Uvažujete o renovaci koupelny? Stavíte dům nebo rekonstruujete byt? Chcete zajímavou, neokoukanou a přitom designovou koupelnu? Chcete, aby vypadala krásně a přitom vás nestála jmění? Nahlédněte do našeho sortimentu obkladů a dlažeb do koupelen.

Dopřejte si koupelnu s podmanivými vzory perského koberce

Obklady a dlažby Carpet mají daleko k fádnosti. Vyrábí se ve velkých formátech o rozměru  50/100 nebo 100/100 cm. Použít je můžete jako dlažbu nebo obklad stěn do všech obytných místností. Především na velkých plochách vynikne jejich netradiční vzor a originální 3D dekory. Téměř žádné dvě dlaždice nejsou stejné, imitaci nepravidelně opotřebeného starého "peršanu" je proto velmi věrná.

Do menších prostor a koupelen doporučujeme novinku, obklady a dlažba Carpet jsou nyní v prodeji také ve formátu 25,1/75,6 cm. Vzorky jsou k dispozici na prodejně M.B.KERAMIKY v Brně. Carpet jednoznačně povznese váš interiér nebo koupelnu a učiní z nich designový prostor.

Urbanature - moderní obklady a dlažby imitující jednoduchý vzhled cementové stěrky

 
Povrchová úprava Microban na dlažbě  
Urbanature je série velkoformátových obkladů a dlažeb inspirujících se u materiálů typických pro městské zástavby – dřevo, cement, kov a keramika. Tyto velkoformátové dlaždice se vyrábí v pěti industriálních odstínech. Ke každé barvě jsou k dispozici mozaika, schodovky a sokly. Doplňují je výjimečné dekory, které vyniknou v každé koupelně.

Navíc má Urbanature do svého povrchu již při výrobě přidány ionty stříbra, které zabraňují množení bakterií. Použít ho proto můžete i v prostorech, které vyžadují zvýšené hygienické nároky – dům či byt s malými dětmi, domy pro seniory, wellness, sauny nebo nemocnice.
 
Dlaždice Urbanature jsou mrazuvzdorné, můžete je proto použít i jako venkovní dlažbu na terasu a propojit tak designově interiér s exteriérem. Kromě běžné 1 cm varianty je Urbanature k dostání také ve 2 cm provedení používaném zejména jako venkovní dlažba na terasu. Výhodou je možnost pokládat dlaždice na terče, volně do štěrkového či pískového lože a nebo přímo do trávy. Na našich stránkách www.mbkeramika.cz naleznete další dlažby na terasu.
 
Velkoformátová dlažba v imitaci betonové stěrky

Koupelnové obklady Nordic - jednoduché linie a široká paleta barev 

Kolekce obsahuje více variant povrchů a svěžích odstínů. Vybírejte od bílé přes purpurovou, jasně červenou, tyrkysovou, opravdu nádhernou žlutou až po černou, stříbrnou a zlatou. Ozvláštněte vaši luxusní koupelnu mozaikou, která je ke všem odstínům k dispozici. Pro odvážné je tu pět variant dekorů, které vypadají jako fototapety s motivem květů nebo jiných módních vzorů. 
Obklady a dlažbě pro luxusní koupelny


Na prodejnách M.B. KERAMIKY naleznete neuvěřitelné množství obkladů a dlažeb:

Luxusní koupelny, venkovní dlažby v imitaci dřeva i kamene

Sortiment M.B. KERAMIKY je bohatý nejen z hlediska produktů, ale také služeb. Společnost vám doporučí nejvhodnější materiál, dokonale zpracuje grafický návrh, spočítá potřebné množství a vytvoří kalkulaci. Přijďte se přesvědčit na prodejny.
17.10.2016 | PR

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • Los Kachlos s.r.o.

    Los Kachlos je od roku 1996 významný český prodejce obkladů a dlažeb a výhradní dodavatel předních španělských i italských výrobců. Ve značkových showroomech v Praze, Brně, Zlíně, Uherském Hradišti a Bratislavě jsou k vidění obklady do koupelny , obklady do kuchyně , dlažby do interiéru i venkovní dlažby v nejrůznějších stylech a formátech a zejména té nejvyšší kvalitě.

  • KORADO a.s.

    Jsme dynamická česká společnost s nadnárodní majetkovou účastí a patříme mezi přední světové výrobce ocelových otopných těles.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444