Darujte radost. Darujte houpací křeslo

Určitě i vy z dětství vzpomínáte na houpačku u babičky nebo třeba na školním hřišti. Kolik zábavy jsme si na ní užili! Teď si můžete pohodlné houpací křeslo pořídit domů nebo na zahradu a pohoupat se kdykoliv budete chtít.

Láska na první zhoupnutí

Houpací křesla, která vyrábí česká rodinná firma ALEBO, jsou nejen hříšně pohodlná, ale navíc je můžete pověsit tam, kam zrovna chcete. Můžete se tak nechat houpat v obývacím nebo dětském pokoji nebo si křeslo přenést třeba na balkón či na zahradu. 
 
Křeslo se dokonale přizpůsobí vašemu tělu a podepře páteř. Jakmile si za pomoci podnožky, která je pod křeslem, zvednete nohy, ucítíte úžasnou úlevu. Vznášíte se někde mezi nebem a zemí a je vám blaze. Součástí každého křesla je i polštářek, který můžete použít na podepření hlavy pro ještě větší pohodlí.

 

Houpejte se doma i na čerstvém vzduchu

Křesla mají nosnost 130 kg a lze je zavěsit téměř kamkoliv. Nejjednodušší způsob představuje pevný trám třeba v pergole, dřevěný strop v podkroví, ale křeslo můžete zavěsit i do betonových a zděných stropů při použití chemické kotvy. Spolu s houpacím křeslemje možné objednat spoustu užitečných doplňků.

Ruční zpracování a kvalita na prvním místě

Firma ALEBO je na trhu již šest let. V jejich křeslech se houpou tisíce spokojených zákazníku nejen v Česku, ale také v zahraničí. Za kvalitou svých křesel si firma stojí, na výrobu používá pevné materiály a ručí i za nejvyšší kvalitu zpracování. I to je důvod, proč si může dovolit poskytovat na své výrobky tříletou záruku.
Závěsná křesla z dílny ALEBO procházejí malou rodinnou manufakturou, ve které jich vznikne pouze několik stovek kusů za rok. Zakoupit je lze osobně na desítkách akcí během roku nebo objednat na e-shopu www.houpejse.cz, kde si můžete vybrat ze 30 různých vzorů a barev.

Můžete se s výrobci spojit i telefonicky kdykoliv i večer nebo o víkendu na tel. 603889268 nebo 604161104.

19.11.2015 | redakce Bydlení.cz

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • HAAS + SOHN Rukov s.r.o.

    Vyrábíme a dodáváme krbová kamna, krbová kamna s výměníkem, krbové vložky, krbové vložky s výměníkem, krbové sestavy, peletová kamna a příslušenství jako krbové nářadí, kouřovody a další. Zajišťujeme záruční a pozáruční servis našich výrobků. Společnost HAAS+SOHN Rukov, s.r.o. vznikla v roce 1995 spojením bývalé tradiční rumburské firmy Rukov s rakouskou společností Reischl GmbH, čímž se stala součástí značky působící na trhu od roku 1854.

  • JMP - Studio zdravého spaní®

    Značkové matrace a rošty pro dospělé, děti, alergiky, seniory, vysoké váhové kategorie, široká nabídka postelí a ložnic, rozkládací postele, polštáře a přikrývky – to vše najdete v JMP Studiích zdravého spaní® v Praze, Brně a Valašském Meziříčí.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444