Dárek na celý život: Bioklimatická pergola ARTOSI

Samonosná bioklimatická pergola ARTOSI je ryze českým výrobkem přicházející přímo z vývojového oddělení společnosti ISOTRA. Svým inovativním a čistým designem se vám v mnoha ohledech přizpůsobí a splňuje náročné požadavky současného uživatelského komfortu.

Bioklimatická pergola ARTOSI je vyráběna s vysokou přesností, díky čemuž je každá montáž snadná a rychlá. Pergolu ARTOSI lze sestavit v kombinaci volně stojící či kotvená do zdi z krátké nebo dlouhé strany. Jednotlivé pergoly lze k sobě spřažit. Předností pergoly ARTOSI je možnost rozdělení střechy na dvě nezávislé sekce, které jsou ovládány individuálně dle pozice slunečních paprsků.

Do pergoly ARTOSI je možné integrovat screenové rolety ALFA, zasklení rámové nebo bezrámové ARTOSI GLASS a také LED osvětlení. Hliníkové lamely lze orientovat od 0° do 130°, samozřejmostí je těsnění a sklon lamel pro řízený odtok vody stojkou. Tato hliníková pergola může mít na šířku až 4,5 metrů, výsuv až 7 metrů a výšku až 3 metry.

Každá pergola ARTOSI je originální a lze ji přizpůsobit individuálním potřebám Vaší zahrady či terasy. Více na www.artosi.cz

27.11.2023 | PR
  • ISOTRA a.s.

    ISOTRA je technologickým lídrem v oblasti stínicí techniky nejen v ČR, ale i ve světě. Na trhu působí již od roku 1992. Vlastní vývojem a výrobou tvoří interiérové i exteriérové žaluzie , předokenní venkovní rolety , látkové rolety , solární žaluzie , plisse , japonské stěny , screenové rolety , sítě proti hmyzu , markýzy , verandy a v neposlední řadě pergoly .


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444