DŘEVOSTAVBY 2017

Co vše se skrývá za pojmem dřevostavba nabídne na Výstavišti Praha - Holešovice v termínu 2. -5. 2. 2017 největší svátek moderních dřevěných staveb u nás. Během čtyř výstavních dnů bude co vidět, čemu se naučit, co si zkusit a co získat.

Malá chaloupka už byla

Představa, že dřevostavba je taková malá chaloupka typu „co les dal“, dnes už skutečně neobstojí ani v pohádkách. Potvrzením těchto slov je zájem všech předních firem v oboru, z nichž každá přispěje něčím originálním, zajímavým a novým.  Uvidíte moderní dřevěné domy i tradice dodržující rustikální stavby, oslnivé kombinace dřeva s dalšími moderními materiály, designové skvosty architektů ze severu i jihu. Za touto krásou stojí moderní technologie, chytré stroje, dokonalé pomůcky a šikovné ruce.  Jednou z perel doprovodného programu pak v rámci Salonu dřevostaveb bude i mezinárodní konference na téma „Tall Wood“ - tedy dřevěné vícepodlažní budovy!

To hlavní, co veletrh nabízí, ale tkví v osobních kontaktech a přímém jednání.  Možnosti pod jednou střechou si nabízené domy porovnat a osahat. Získat nikým a ničím nezprostředkovanou představu. Svůj dům navíc můžete objednat hned tady.


Technologie, technika, mistři a machři

Veletrh DŘEVOSTAVBY 2017 nabídne novinky v oborech: dřevostavby, konstrukce, materiály, Izolace, fasády, okna a dveře, střechy, podlahy, schodiště, stroje, nářadí, spojovací materiál, software, dětská hřiště či inteligentní domácnost. A také pestré workshopy zaměřené na různá stavebně konstrukční řešení. 

K vrcholům bude patřit akce PROFESIONÁLOVÉ PROFESIONÁLŮM protínající ve celý průběh veletrhu.  Workshop je zaměřen na předání zkušeností profesionálů z oboru dřevostaveb svým kolegům profesionálům, kteří o tento obor zajímají. Ti první znají „fígle“, ti druzí mají chuť, obě skupiny pak spojuje znalost řemesla. Každý den bude připraveno několik témat, kde profesionálové předvedou ta nejlepší řešení. Zájemci získají jakýsi řemeslný postgraduál i cenné kontakty.


Vícepodlažní skutečnost

Jaká je budoucnost pasivních dřevostaveb po roce 2020? Jde jen o jednogenerační chaloupky? Myslíte, že dřevostavba nemůže být vícepatrová? 

Vícepodlažní budovy ze dřeva – donedávna sen, dnes skutečnost. Na tento světový trend navazují i čeští architekti, inženýři a technici a na veletrhu předvedou výrazný „český příspěvek“. Vícepodlažní domy budou realitou letošního veletrhu DŘEVOSTAVEB 2017. Možná se i Vy stanete čerstvým majitelem takového domu. Přijďte se podívat.

Veletrh DŘEVOSTAVBY 2017 se blíží!
11.01.2017
  • Terinvest s.r.o.

    Společnost TERINVEST je jedním z největších organizátorů veletrhů v České republice. Veletrhy se konají především v Praze na Výstavišti Praha Holešovice. Největší veletrh AMPER se koná na Výstavišti v Brně. Veletržní správa nabízí zajištění účasti na veletrzích v ČR i v zahraničí.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444