Combisystém od GARDENY

Inovovaný tvar držadel, zkvalitnění použitých materiálů, rozšíření nabídky násad i nářadí pro usnadnění péče o zahradu - to vše přináší letošní verze GARDENA combisystém drobné nářadí.

Inovace řady GARDENA combisystém drobné nářadí odráží individuální potřeby uživatelů. Moderní design držadel není jen vkusnou kosmetickou úpravou. Nová povrchová textura umožňuje lepší uchopení a pojistka proti sklouznutí zabraňuje proklouzávání ruky směrem dopředu, zejména při tažných pohybech (pilka). Praktické očko pro zavěšení je nově umístěno v zadní oddělené části držadla, takže nepřekáží při uchopení nářadí. Navíc je orientováno do stran (ne zepředu dozadu jako dříve), což značně usnadňuje uskladnění nářadí. Nový tvar a velikost upevňovacího šroubu umožňuje snazší uvolnění držadla a nasazení vybrané násady.
"Kombinované systémy jsou mezi zákazníky oblíbené především díky snadnému uskladnění, multifunkčnosti, variabilitě příslušenství a v neposlední řadě finanční výhodnosti," říká Franz Leitner jednatel společnosti GARDENA a dodává: "velkou roli hraje možnost postupného dokupování jednotlivých koncových nástrojů, jejichž nabídku každý rok rozšiřujeme o nové modely."
GARDENA combisystém drobné nářadí nabízí několik typů motyček pro kypření a pletí, malé hrábě, kultivátor, kypřič záhonů a celou řadu zahradních pilek. Bezchybný vzhled zahrady pomůže udržet čistič mezer pro snadné odstraňování trávy, mechu a plevele ve spárách mezi deskami a na okrajích zdí. K sečení vysoké trávy a plevele je určena ručně kovaná malá kosa. Pro úsporné a přehledné ukládání nářadí je možné dokoupit závěsnou lištu nebo věšák.
Výhoda combisystémů GARDENA spočívá v možnosti kombinovat drobné nářadí s teleskopickou násadou, která je určena pro prodloužení všeho drobného nářadí combisystém. Je vysunutelná od 56 do 98 cm s možností jednoduchého vytahování s odstupňováním po 10 cm. Individuální přizpůsobení délky násady pro každou výšku těla umožní pohodlnou práci s nářadím každému členu rodiny bez zbytečného shýbání a namáhání zad.
13.07.2004 | tz

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • JMP - Studio zdravého spaní®

    Značkové matrace a rošty pro dospělé, děti, alergiky, seniory, vysoké váhové kategorie, široká nabídka postelí a ložnic, rozkládací postele, polštáře a přikrývky – to vše najdete v JMP Studiích zdravého spaní® v Praze, Brně a Valašském Meziříčí.

  • Mountfield a.s.

    Společnost Mountfield je největší specializovaný prodejce zahradní techniky, zahradního nábytku a bazénů v České republice a na Slovensku. Na trhu působí již více jak 30 let. V současnosti provozuje 76 prodejních center, z toho 58 v Čechách a 18 na Slovensku. Mountfield je také největším výrobcem bazénů a bazénového příslušenství a své výrobky úspěšně exportuje do 46 zemí světa. Provozuje i svůj e-shop.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444