Čím zdokonalit kuchyni

Moderní technologie, přitažlivý design

Další trojici nových vestavných spotřebičů řady Karma Design představila nedávno společnost Karma Český Brod. Tyto výrobky byly vyvinuty ve spolupráci s italskými designéry s cílem nabídnout zákazníkům opět o něco dokonalejší pomocníky v kuchyni, kteří navíc osloví i svým mimořádným vzhledem.   

Pyrolytická trouba Karma Design KT-800 PX
Čištění bez chemie a hlavně bez práce

 

Prvním vlajkovým produktem mezi novinkami z řady kuchyňských spotřebičů Karma Design je vestavná trouba KT-800 PX s „kapkovými“ přepínači teploty a pečicích programů. Těch je celkem devět a patří k nim mj. i speciální program pro rozpékaní pečiva.  Trouba umožňuje tzv. pyrolytické čištění svého vnitřního prostoru. Zahřátím na teplotu 500 °C dojde vypálení veškerých nečistot na prach. Ten se po ukončení čistícího programu – trvá cca 90 min. – jednoduše setře a trouba je bez použití jakýchkoliv chemických prostředků a především bez práce opět naprosto čistá. Rodiče malých dětí ocení i trojitá dvířka trouby a zvýšenou intenzitu jejich ochlazování – i při teplotách okolo 500 °C jsou díky tomu dvířka naprosto bezpečná. Z bezpečnostních důvodů se navíc dvířka v průběhu pyrolytického režimu elektronicky uzamknou. Péct lze při teplotě až 275 °C. 
(Doporučená maloobchodní cena včetně DPH: Kč 21 890,-)

Indukční varná deska Karma Design KH-30 X
Bezpečná i pro malé kuchtíky

 

Deska v nerezovém rámu má čtyři indukční varné zóny, jejichž tvar trochu připomíná dětskou kresbu. A právě pro děti v kuchyni vytváří deska bezpečné prostředí. Zóny nehřejí, pokud na ně není položena kovová, magneticky vodivá nádoba a skleněný povrch má nízkou teplotu i při provozu. Spolu s možností blokování funkcí tak KH-30 X patří k nejbezpečnějším typům desek. Při vaření se navíc neprojevuje tepelná setrvačnost jako u klasické sklokeramické desky. KH-30 X má vysokou účinnost – celých 90 % pohlcené energie se mění v teplo, které vzniká až ve dně kovové nádoby. Funkce „booster“ umožňuje na zadní levé zóně zvýšení výkonu až o 50 % a tím dosažení bleskově rychlého ohřevu – můžete se tak velmi snadno zkrátit už tak příjemně krátkou dobu strávenou vařením.
(Doporučená maloobchodní cena včetně DPH: Kč 23 950,-)

Odsavač par Karma Design KS-920 X
Spojení krásy s inteligencí

 

Odsavač KS-920 X se italským designérům opravdu povedl – je totiž velmi neotřelý, zajímavý a na pohled příjemně vzdušný, takže nemáte pocit, že by v kuchyni zabíral více místa, než mu nezbytně přísluší. Šikmá nasávací plocha navíc poskytuje dostatek prostoru k obsluze a umožňuje velmi pohodlný přístup k vaření na zadních varných plochách. Jak je ale známo, krása sama o sobě sice na pohled zaujme, ale po čase začne nudit, pokud se nepojí s inteligencí. Spotřebič proto dostal od svých tvůrců do vínku mnoho funkcí, které myslí za vás. Nabízí např. program automatického vypínání: Pokud zvolíte funkci automatického doběhu, odsavač počká 15 minut po vaření, než se vypne – to aby byla kuchyň dokonale odvětraná pro další kuchařské experimenty. Odsavač má senzorové dotykové ovládání, tři stupně výkonu (maximální 500 m3/hod), šířku  90 cm a lze ho použít i pro recirkulaci.
(Doporučená maloobchodní cena včetně DPH: Kč 24 990,-)

07.05.2007

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444