Chytré termostatické hlavice tado° garantují úsporu hned dvakrát

Topná sezóna je už za dveřmi, a tak je vhodná chvíle zamyslet se nad způsobem vytápění, resp. jeho regulace, abychom se cítili komfortně, ale naše peněženka na konci topné sezóny nezela prázdnotou. Chytré termostatické hlavice tado° vám s tím pomohou hned dvakrát – nyní je totiž pořídíte za velmi výhodné akční ceny!

Na výběr máte ze dvou provedení chytré termostatické hlavice tado° – verzi V3+ a verzi V3+ BASIC. Koupit můžete samostatně základní sadu s internetovým rozhraním Bridge, jednu hlavici nebo sadu hlavic. A jaký je vlastně rozdíl mezi chytrým termostatem tado° V3+ a variantou V3+ BASIC?

Ve srovnání s chytrou termostatickou hlavicí na radiátor V3+ varianta V3+ BASIC nenabízí měření vlhkosti. Na jeho základě zobrazí aplikace tado° rady a tipy pro lepší kvalitu vzduchu v místnosti, přehled pylové situace a znečištění venkovního vzduchu. Také vám dá potřebné tipy, jak se např. vyhnout tvorbě plísní v místnostech s vysokou vlhkostí.

Design a funkce varianty V3+ BASIC jsou stejné, je ale vybaven zjednodušeným displejem, který umožňuje ruční nastavení teploty v rozsahu 19-25 °C na termostatu. Nižší teploty se u V3+ BASIC varianty nastavují v aplikaci. U klasické varianty lze přímo na termostatu nastavovat teploty v rozmezí 5-25 °C.

Chytrá termostatická hlavice tado° je kompatibilní téměř se všemi termostatickými ventily radiátorů (adaptéry jsou součástí sady) a lze ji namontovat na výšku i naležato. Chytrá termostatická hlavice se připojuje bezdrátově k internetovému rozhraní Bridge (je tedy potřeba zakoupit prvně sadu s tímto rozhraním). To vám umožní ovládat váš topný systém na dálku odkudkoli pomocí mobilní aplikace tado°. Termostatickou hlavici můžete rovněž ovládat ručně pomocí otočného knoflíku. Samozřejmostí je možnost deaktivace ručního ovládání v aplikaci (dětská pojistka). 
Základní sada tado° s internetovým rozhraním Bridge

Instalace termostatické hlavice je velmi jednoduchá a zvládne ji opravdu každý. Mobilní aplikace tado° vás provede krok za krokem nastavením. V případě problémů se neváhejte obrátit na naše technické oddělení, kde vám naši technici ochotně pomohou.

Snadná instalace chytré termostatické hlavice tado° (s českými titulky)



Chytrou hlavici tado° lze instalovat na výšku i naležato

A protože si tado° za svými produkty stojí, v případě nespokojenosti vám garantuje vrácení peněz. Jak tato služba funguje, více informací o úsporách energie s produkty tado°, o komfortu používání chytrých termostatů, o integraci do systémů chytrého domu a mnoho dalších zajímavostí najdete na produktové stránce www.chytre-vytapeni-tado.cz. Rovněž zde můžete produkty tado zakoupit.

Produkty tado°, stejně jako produkty dalších renomovaných výrobců v oblasti elektrotechniky, komunikačních a řídicích systémů, vzduchotechniky a kabelů na český a slovenský trh výhradně dodává společnost EST Elektro-System-Technik s.r.o.
Pod Pekárnami 338/12
Praha 9-Vysočany.
T: 266 090 711
E: obchod@est-praha.cz
www.est-praha.cz
 
20.10.2023 | PR
  • Elektro-System-Technik s.r.o.

    Na českém trhu působíme více než 30 let v oblasti elektroinstalačního materiálu, osvětlovací techniky, vzduchotechniky, komunikačních/KNX systémů a kabelů. Jsme výhradními dodavateli jedinečných designových produktů pro váš byt, dům či kancelář od renomovaných výrobců z Německa, Francie, Belgie, Rakouska a Itálie. Vybrané produkty zakoupíte v našem e-shopu.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444