Chytré postele pro funkční dětský pokoj

Soutěž se studiem VIABEL

Hledáte vhodnou postel do dětského pokoje, která by dokázala plnit více funkcí a navíc dobře vypadat? Představujeme kolekci chytrých postelí, které poskytnou pohodlný spánek i dostatek úložného prostoru. Studio VIABEL, specialista na dětské pokoje, navíc pozornému čtenáři věnuje povlečení s trendovým dekorem. Stačí mít štěstí v soutěži.

I malý pokoj může být pěkný a funkční

Máte malý byt, a tak přemýšlíte, jak vhodně uspořádat dětský pokoj, aby plnil hned několik funkcí? Na ploše jeden a půl postele můžete získat hned dvě postele, dva objemné šuplíky, hlubokou šatní skříň a tři veliké zásuvky na oblečení či hračky. Nejenže si můžete pro každý hluboký šuplík zvolit jiný tón z široké škály 28 barev, ale každé čelo výsuvu může zdobit jiný nápis či pojmenování. Díky tomu děti snáze udržují pořádek a rychleji vědí, kde který poklad hledat.

Dva malí studenti, málo prostoru a „palanda“ se vám nelíbí? Chytrá postel přináší variantu patrových postelí - postel pod sebou totiž ukrývá další plnohodnotné lůžko a pod ním ještě další úložné prostory.

Jako princezna na hrášku

Možná i vy jste vždycky chtěli na palandě spát nahoře. Stejně jako vy i mnoho dalších dětí touží spát ve výšinách. Představujeme chytrou postel v nebesích, která maximálně využívá vzniklý prostor pod ní. Dřevěný obklad okolo postele a bezpečnostní zábradlí postýlku zútulní, veselé schůdky, případně žebříček zajistí komfortní pohyb.

Schody do nebe

Praktický úložný prostor lze schovat i do schodů. Úložné boxy pojmou velké množství hraček a pro maximální pohodlí a bezpečí jsou opatřeny bočním panelem využitelným jako zábradlí.

Aby měl student vše po ruce

Pro teenagery to chce něco speciálního. Dostatek vlastního prostoru, kde můžou studovat, odpočívat a jinak se realizovat. Chytrá postel s vyvýšeným lůžkem opět poskytuje dostatečný prostor pro pracovní stůl i knihovnu.  

 

Boxík se jménem jako dárek

Využijte nabídku chystrých postelí v období května a června 2016 a ke každé objednané posteli dostanete libovolně barevný závěsný boxík na všechny nezbytnosti jako dárek.

Navíc vám studio VIABEL na úložný boxík vygravíruje jméno vašich dětí nebo jiný nápis podle vašeho zadání.

Studio Viabel se specializuje na dětský a studentský nábytek, který navrhuje s ohledem na kvalitu a funkčnost.

bydlinekSoutěž o stylové povlečení s komiksovou kočkou
Získejte od studia VIABEL limitovanou kolekci povlečení. Je vyrobeno ze 100% bavlny, ve velikosti 140x200 cm a 50x75 cm. Stačí zodpovědět níže připojenou otázku. Soutěž trvá do 30. června 2016. Soutěž byla ukončena.

Výherce: Petra Dokulilová

Správnou odpoveď najdete v obchodě VIABEL, Klimentská 52, Praha 1 nebo na adrese: www.viabel.cz

30.05.2016 | PR - redakce BYDLENÍ.CZ

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • JMP - Studio zdravého spaní®

    Značkové matrace a rošty pro dospělé, děti, alergiky, seniory, vysoké váhové kategorie, široká nabídka postelí a ložnic, rozkládací postele, polštáře a přikrývky – to vše najdete v JMP Studiích zdravého spaní® v Praze, Brně a Valašském Meziříčí.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444