Chytré bydlení již brzy také v Nuslích

Chytré bydlení je prověřený koncept zavedené developerské společnosti Trigema, který vychází ze souhrnu hned několika benefitů najednou. Jedním z aktuálních bytových projektů, jenž se o tyto výhody může opřít, je Nová „Nuselská“.

Každý z bytových domů Chytrého bydlení klade důraz na bezpečí a zdraví, možnost využívání moderních technologií a ekologické a energetické aspekty bydlení. Vedle toho je pro ně charakteristická příznivá cena a kvalitní občanská vybavenost v okolí, včetně nabídky řady různých služeb. To vše pak samozřejmě dělá domov rezidentů Chytrého bydlení spokojenější.
 
A o jaké konkrétní benefity se jedná? Bytové domy Chytrého bydlení využívají ve svém interiéru rekuperaci. Díky ní je do bytu přes rekuperační výměník přiváděn venkovní čerstvý a z druhé strany naopak odváděn teplý spotřebovaný vzduch. Vzduchotechnika, která je vybavena pylovými filtry, přitom dokáže zachytit jednotlivé nezdravé částice, což v bytě snižuje nadměrnou vlhkost.
 
Další výhodu představuje příprava pro inteligentní ovládání bytu. Díky uvedené technologii můžete na dálku pro svou jednotku řídit jak teplotu, tak třeba žaluzie, osvětlení a některé domácí spotřebiče. U novějších projektů Chytrého bydlení se lze navíc setkat s dalšími technologickými novinkami. Příkladem je úsporný systém udržování teploty vody HWAT, jenž nahrazuje klasické cirkulační rozvody. Snižuje se tak tepelná ztráta ve zpětném potrubí a současně minimalizuje riziko mechanických závad systému. Energetických úspor se dále dosahuje prostřednictvím vhodných dispozic interiéru, kdy se udržují efektivní poměry obydlených ploch a společných prostor.
 
 
Ve valné většině projektů Chytrého bydlení má svoje nezastupitelné místo kvalitní zeleň a odpočinkový mobiliář. Odpočinek na čerstvém vzduchu už tak není pouze výsadou veřejných parků.
 
To potvrzuje rovněž bytový dům Nová „Nuselská“, který se právě staví v Praze 4. Součástí celého místa se totiž stane i uzavřený vnitroblok. Na ploše okolo 4 200 m2 bude osázen bujnou zelení, vybaven lavičkami a dalším odpočinkovým mobiliářem.
 
Byty Nové „Nuselské“ budou ve velikosti od 1+kk do 4+kk s terasou, balkónem nebo předzahrádkou. Předpokládá se, že velká část z nich bude k nastěhování již na přelomu tohoto a příštího roku. Byty projektu jsou zařazeny do kategorie Chytré bydlení Plus, což zaručuje vyšší standard, jenž uspokojí i náročnější klientelu.
 
 
Nový areál bude energeticky velmi úsporný. Průkaz energetické náročnosti všech budov bude proto také ve třídě B.
 
Chybět nebudou ani parkovací místa v podzemních garážích či několik provozoven služeb a obchodů, jež jsou nedílnou součástí projektu.
 
Kde bude bytový dům Nová „Nuselská“ stát? Areál je vymezen ulicemi Nuselská, V Horkách a Kloboučnická. Přímo naproti stoupající ulici Na Jezerce. Do blízkého parku Jezerka či k metru Pankrác a sousednímu obchodnímu centru, kam se lze dostat pohodlně i autobusem, to budete mít opravdu jen kousek.
 
Další informace o nabídce nového bydlení v Nuslích získáte přímo ve společnosti Trigema, která je developerem a prodejcem bytů uvedeného projektu.

04.03.2020 | PR
  • Trigema a.s.

    Trigema je developerskou společností s přesahem do dalších aktivit. Výsledkem developerské práce jsou bytové domy Chytrého bydlení , které jsou v současnosti nabízeny už ve třech kvalitativních úrovních. Vedle té základní je to Plus a Premium.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444