Chcete vědět, na kolik vás skutečně přijde?

Nabídka společnosti Atrium

Kvalitní služby a seriózní jednání – tyto dva atributy zdůrazňuje ve své nabídce společnost  ATRIUM, která působí na trhu už dvanáctý rok. Za tuto dobu prošla významným rozvojem. Montované domy na bázi dřeva realizované touto firmou se staly synonymem kvality a získaly několik odborných ocenění. Pod názvem Cena domu ALL INCLUSIVE® nabízí společnost ATRIUM rozsáhlý balík služeb, bez kterých stavbu nelze realizovat, a mnohdy u nabídek jiných firem chybí, nebo nejsou předem započítány v ceně.

Kliknutím zobrazíte plnou velikost obrázku
Ceny, které předkládá svým zákazníkům ATRIUM, jsou vždy součtem řady položek. Kromě materiálu, práce, dopravy a montáže (včetně DPH) zahrnují také poradenský servis, který působí po celé republice, projektový a cenový návrh domu,  úpravy půdorysu domu nebo změny ve vybavení domu, které jsou prováděny zdarma, pokud jsou zapracovány do projektové dokumentace před písemným odsouhlasením projektového osazení domu na pozemek, půdorysného řešení domu, pohledů a řezu. K dalším službám ALL INCLUSIVE patří mj. pojištění domu po celou dobu výstavby, odborné poradenství finančního specialisty, kompletní projektová dokumentace pro stavební povolení,  kvalita dozorovaná tuzemskou i zahraniční zkušebnou, třicetiletá záruka na konstrukci domu, funkční pozáruční servis, rozsáhlý výběr vybavení domu ve standardu  (týká se např. obkladů a dlažeb, oken, dveří, elektroinstalace, střešní krytiny, topení, schodišť aj.). Cena je přitom garantovaná po dobu 18 měsíců. Zákazníci tak mají dostatek času pro vyřízení hypotéčního úvěru, koupi pozemku, atd. až po úspěšné dokončení stavby.
Vybrat si z několika desítek typových projektů nabízených společnosti ATRIUM tedy znamená stavět za reálnou, předem jasně danou cenu a vyvarovat se nepříjemných překvapení postupného prodražování, které vám může zkomplikovat život a připravit o radost z nového bydlení.
09.02.2005 | redakce Bydlení.cz

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • Less Mess storage

    Pronájem skladovacích prostor pro soukromé osoby i firmy. Krátkodobý či dlouhodobý pronájem zabezpečených kójí v různých velikostech mohou občané využít při stěhování a k úschově věcí, pro které doma nemají místo (kola, lyže, sezónní věci). Firmy sklady využívají jako archiv a ke skladování obchodního zboží.

  • Wienerberger

    Skupina  Wienerberger je součástí nadnárodního koncernu Wienerberger Ziegelindustrie AG, který představuje největšího světového výrobce cihel a současně lídra v produkci pálené střešní krytiny v Evropě . Skupina působí ve více než 26 zemích světa. V roce 2019 společnost Wienerberger oslavila 200 let výročí od svého založení.

  • Ing. Karel Peterka - THERMO PLUS - projektový ateliér

    Projektový ateliér Ing. Karla Peterky nabízí individuální i typové projekty rodinných domů. Dále projekty novostaveb a rekonstrukcí bytových domů včetně půdních vestaveb.

  • XELLA CZ | YTONG

    Výrobce inovativního a ekologického stavebního materiálu, který v Česku patří mezi zavedené značky. Pod značkou YTONG vyrábí společnost Xella CZ pórobetonové tvárnice (obvodové stěny, příčky, překlady, obezdívky atd.), jež jsou vhodné pro stavbu rodinných domů a bytů, nebo jejich rekonstrukce.

  • Architektonická kancelář Křivka s.r.o.

    Architektonická kancelář Křivka nabízí kompletní služby v oblasti architektonických a projekčních prací. Kancelář byla založena v roce 1990 Ing. arch. Lubomírem Křivkou.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444