Chcete stavět a potřebujete projekt?

Rodinný dům ELIŠKA

Rodinný dům ELIŠKA

Navštivte ateliér, který sbírá ocenění

S myšlenkou - postavit rodinný dům - si teprve pohráváte? Nové bydlení vidíte v jasných konturách? Máte vyhlídnutý pozemek, ale potřebujete zpracovat projekt? Obraťte se na profesionály, kteří vám připraví projekt na základě vašich požadavků i s přihlédnutím na charakter terénu nebo finanční možnosti.

Máte o rodinném domě jasnou představu, nebo se raději necháte inspirovat katalogem typových domů? Objednejte se na bezplatnou konzultaci, kde zjistíte, jestli typové domy splňují vaše požadavky, nebo se vydáte cestou individuálního projektu.

Projektový ateliér Ing. Karla Peterky nabízí klientům kompletní služby od první bezplatné konzultace přes vypracování podrobné studie až po výkon autorského dozoru při stavbě domu. Důkazem dobře zvládnutého dispozičně provozního řešení interiéru je nejen zájem stavebníků, ale i opakovaná umístění a ocenění projektů ateliéru v různých přehlídkách, soutěžích a anketách. 

V anketě časopisu Můj dům si pro rok 2017 ateliér THERMO PLUS zasloužil hned několik ocenění.
 
Domem roku 2017 v kategorii Katalogové domy - projekční kanceláře se stal rodinný dům DIANA. Tento dvoupodlažní dům patří do větší velikostní kategorii se sedlovou střechou o sklonu 25°. Čtenáře, kteří pro dům hlasovali, oslovil nejen svým moderním vzhledem vhodným do městské zástavby, ale také velkorysými prostory. V přízemí je prostorné vstupní zádveří, hala se schodištěm do patra, obývací pokoj s jídelnou a kuchyní, pracovna, pokoj pro hosty se samostatnou sprchou, místnost na domácí práce, WC a spíž. Z obývacího pokoje, pracovny a ložnice pro hosty je přístupná terasa. V patře jsou tři pokoje, ložnice se samostatnou šatnou a koupelnou, prostorná rodinná koupelna se saunou a samostatné WC.


V kategorii Realizované typové domy odborná porota udělila 2. místo rodinnému domu ÁJA, přízemnímu domu s využitým podkrovím střední velikostní kategorie. Dům obdélníkového půdorysu je zastřešen sedlovou střechou o sklonu 42˚, přistavěná garáž s místností pro zahradní nářadí a vstupním závětřím tvaru písmene „L“ je zastřešena plochou střechou, která je zčásti využita jako terasa. Prohlédněte si fotogalerii.


Na třetím místě se v kategorii Katalogové domy - projekční kanceláře umístil přízemní rodinný dům LINDA se zastřešenou terasou.


Zvláštní ocenění "TOP DŮM 2017 - tradice českých stavenišť" si zasloužil rodinný dům ELIŠKA. Jeho vzhled potěší milovníky konzervativního bydlení bez žádných větších módních výstřelků. Tento přízemní rodinný dům s využitým podkrovím se sedlovou střechou o sklonu 42˚ se bude především hodit do vesnické zástavby, který svým jednoduchým tvarem bude nadčasově působit i za desítky let.
RD ELIŠKA
20.04.2017 | PR - redakce BYDLENÍ.CZ

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444