Chcete mít vždy dokonale ustláno? Vyhrajte moderní přehoz

Prošívaný přehoz je stylovým i funkčním doplňkem, se kterým doladíte interiér ložnice k dokonalosti. Během chladných nocí pomůže uchovat příjemné teplo, v létě přehoz oceníte jako samostatnou lehkou přikrývku. Zkuste štěstí a vyhrajte elegantní přehoz na dvoulůžko od české značky Matějovský.

Přehoz Flop je jedinečný estetický a praktický doplněk, se kterým bude vaše postel vždy dokonale ustlaná. Jako výplň je použito vrstvené duté vlákno. „Upravili jsme gramáž výplně tak, aby byla péče o přehoz snadnější a vešel se do všech typů praček. Zároveň si uchovává všechny svoje vlastnosti, díky kterým jsou prošívané přehozy oblíbenými doplňky do moderních ložnic,“ říká Martina Matějovská, obchodní ředitelka české značky Matějovský.

Povrchový materiál tvoří 100% bavlněná látka ve stejném dezénu jako ložní povlečení Flop. Po celé ploše je aplikováno ozdobné prošití, aby se zajistila stabilita výplně a současně podtrhl celkový vzhled přehozu. Pozvěte do své ložnice nový rozměr pohodlí a noblesní look.
  

bydlinek Soutěž o moderní přehoz od české značky Matějovský
Chcete vyhrát stylový přehoz Flop v rozměru 240/220 cm? Zkuste štěstí, stačí odpovědět na níže připojenou otázku. Správnou odpověď najdete na webu www.matejovsky-povleceni.cz. Soutěž trvala do 18. prosince 2023. Výherce: J.Machanová

28.11.2023 | redakce

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • JMP - Studio zdravého spaní®

    Značkové matrace a rošty pro dospělé, děti, alergiky, seniory, vysoké váhové kategorie, široká nabídka postelí a ložnic, rozkládací postele, polštáře a přikrývky – to vše najdete v JMP Studiích zdravého spaní® v Praze, Brně a Valašském Meziříčí.

  • PETROŠ INTERIÉR

    Navrhujeme dekorace interiérů, bytů, hotelů a restaurací po celé ČR. Montáže a aranžování dekorací, záclony, garnýže, rolety, potahové látky, žaluzie. Šijeme na zakázku. Provádíme velkoobchod a maloobchod garnýží a záclon.

  • Výrobce Stylového nábytku ASTO

    Nabízí přes 150 druhů solitérů z masivu buku. Nábytek je vhodný pro vstupní haly, kanceláře, pracovny, jídelny, obývací pokoje, ložnice a další místnosti.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444