Charakter celého bydlení určuje do značné míry předsíň

Nepodceňovat vybavení předsíně, která představuje první kontakt s vaším bydlením, se bezesporu vyplatí. Nejde jen o to, jak působí na případné návštěvy, příjemně působící a dobře organizovaná předsíň jistě pozitivně ovlivní i vaši náladu při návratu domů z práce.

Kliknutím zobrazíte plnou velikost obrázku

Výrobní závod Dřevotvar

Ne každý byt má, pravda, velkoryse řešený vstupní prostor o mnoha čtverečních metrech, který sám o sobě působí reprezentativně. Dobře zvoleným nábytkem můžete jeho kvality podtrhnout, nevhodným vybavením a chaotickým uspořádáním ho ale také můžete docela dobře pokazit. U menších či malých předsíní je ovšem chytré využití prostoru, které umožní udržet pořádek, zcela zásadní a celkovému dojmu může výrazně pomoci.

Pro správné využití prostoru předsíně je ideálním pomocníkem vhodná předsíňová stěna, která umožní odkládat při příchodu do bytu to nejnutnější. Záleží u ní na celkovém designu, kvalitě provedení i na barvách. Ve všech těchto bodech se můžete bez obav spolehnout na produkty výrobního družstva Dřevotvar z Jablonného nad Orlicí, které v současné době nabízí dva základní programy předsíňových stěn.
Maximální variabilitu představuje předsíň ENTRE, která zahrnuje řadu praktických prvků a odkládacích prostorů od jednoduchých polic, menších botníků a zásuvkových skříněk až po skrytou šatní tyč, vysoké botníky a šatní skříně. Kombinací jednotlivých prvků můžete získat různé menší nebo větší varianty, podle vašich prostorových možností. K variabilitě předsíňového programu ENTRE přispívá i možnost širokého výběru barev ze vzorníku moření bukové dýhy nebo kombinaci mořené dýhy s matným bílým nátěrem.

Stěna ENTRE v provedení přírodní buk a tmavý ořech
Vysokou kvalitu a neopakovatelný vzhled předsíní VENTUM zaručují zčásti už dubový masiv, ze kterého jsou vyrobeny, a také perfektní řemeslné zpracování, které je pro produkci Dřevotvaru typické. VENTUM je v portfoliu tohoto výrobce letošní novinkou. Ve spolupráci s designovým studiem NOVAGUE vznikl jedinečný předsíňový program, který kombinuje přírodní dubové dřevo s krycími deskami z odolného lamina v moderním odstínu šedé barvy a působí velmi efektním a čistým dojmem. Za jednoduchou elegancí základních modulů najdete mj. rafinovaně skryté police na kabelky a praktické detaily jako jsou např. malá polička na klíče nebo čisticí zóna. Progresívní a nadčasový design předsíňového programu VENTUM získal nedávno ocenění na veletrhu nábytku a bytového designu MOBITEX 2018.

Předsíňový program VENTUM
Kliknutím zobrazíte plnou velikost obrázku

Centrum českého nábytku

Jedinečné předsíňové stěny ENTRE a VENTUM a další nábytek od výrobce kvalitního dýhovaného a masivního nábytku Dřevotvar Družstvo si můžete prohlédnout a zakoupit v Centru Českého Nábytku, které se nachází v Praze 14, v Chlumecké ulici v blízkosti stanice metra Rajská zahrada. V tomto obchodním domě najdete také výrobky dalších předních českých výrobců nábytku: židle, stoly, zařízení restaurací a kaváren společnosti TON a.s., Stylový nábytek ASTO a.s., nábytek z masivu buku, dubu, břízy, smrku a ořechu výrobce Dudinger s.r.o., kvalitní sedací soupravy s 5letou zárukou společnosti Jech CZ s.r.o. a dětský nábytek a ložnice z masivu společnosti Domestav s.r.o.
28.05.2018 | PR - redakce BYDLENÍ.CZ
  • Výrobce Stylového nábytku ASTO

    Nabízí přes 150 druhů solitérů z masivu buku. Nábytek je vhodný pro vstupní haly, kanceláře, pracovny, jídelny, obývací pokoje, ložnice a další místnosti.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444