Cesta k vlastnímu bytu

Platit nájemné, k tomu zároveň často řadu nezbytných drobnějších oprav a úprav a ještě uspořit částku nutnou pro pořízení vlastního bydlení je pro řadu rodin těžko únosné. Nevýhodnou pozici, ve které se tito zájemci o nové bydlení ocitají, může pomoci vyřešit hypotéka s nulovou akontací, při níž nutnost zaplatit určitou část kupní ceny předem odpadá. Placení nájemného mohou tímto způsobem za splácení vlastního bytu vyměnit také klienti společnosti Doming.

Projektem tohoto developera je Centrum bydlení v Brně - Staré Líšni, které Brňanům nabídne bydlení ve více než 300 bytech a v několika desítkách rodinných domků. V současné době zde společnost Doming připravuje k nastěhování byty v kategoriích 1+ kk až 4+ kk, splácení s nízkou úrokovou sazbu při nulové akontaci a řadu příjemných výhod. Při splatnosti 25 let tak zájemci např. o byt 3 + kk, který má 81,5 m2 a patří k němu balkon, sklep a kryté garážové stání, budou splácet 12 011 Kč měsíčně, byt 1 + kk (54 m2) s balkonem a sklepem přijde za stejných podmínek na 5 561 Kč měsíčně.


Byty v právě dokončovaném bloku B budou součástí uzavřeného areálu a ve všech kategoriích poskytují vysoký standard vybavení. Doming je vybavuje např. značkovými kuchyňskými linkami v hodnotě až 120 tisíc Kč a značkovými vestavěnými skříněmi na míru. Svým klientům poskytne také zdarma konzultaci bytového architekta, 3D návrh interiéru a poukaz na nákup nábytku značky Bo Concept v hodnotě 50 tisíc Kč.

Centrum bydlení v oblíbené klidné lokalitě Stará Líšeň ve východní části Brna, jehož budování společnost Doming zahájila ke konci roku 2003, má za sebou již řadu úspěšně dokončených etap a žijí zde již stovky spokojených obyvatel. Poskytuje moderní bydlení vysokého standardu a k jeho atraktivitě nesporně přispívá i výborná občanská vybavenost spolu s příjemným okolím. Nedaleké Mariánské údolí je vyhledávanou příměstskou rekreační oblastí vhodnou pro koupání, cykloturistiku, turistiku a rekreační sporty.


 


                  

30.04.2007 | PR

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • Ing. Karel Peterka - THERMO PLUS - projektový ateliér

    Projektový ateliér Ing. Karla Peterky nabízí individuální i typové projekty rodinných domů. Dále projekty novostaveb a rekonstrukcí bytových domů včetně půdních vestaveb.

  • Less Mess storage

    Pronájem skladovacích prostor pro soukromé osoby i firmy. Krátkodobý či dlouhodobý pronájem zabezpečených kójí v různých velikostech mohou občané využít při stěhování a k úschově věcí, pro které doma nemají místo (kola, lyže, sezónní věci). Firmy sklady využívají jako archiv a ke skladování obchodního zboží.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444