České celokovové houpačky zajistí zábavu i bezpečí

Při výběru správné houpačky není radno podceňovat použitý materiál ani výrobce. Zkušenost, kvalitu i špičkový design nabízí česká firma Wudex.

Houpačka pro každého 

Těžko si představit dítě, které by nemilovalo houpačky. Důkazem jsou četná dětská hřiště, kde se na ně mnohdy dokonce musejí stát fronty. Houpání však rozhodně není oblíbenou kratochvílí jen těch nejmenších. Taková vlastní houpačka doma na zahradě se rázem stane místem odpočinku i zábavy pro celou rodinu. 
 
Houpačka by měla být především synonymem bezstarostnosti a rozptýlení. Aby to tak skutečně bylo, měli bychom při jejím výběru dobře zvážit všechny faktory jako je životnost, použitý materiál, cena či údržba. Mnoho domácích kutilů si houpačku samozřejmě raději vyrobí svépomocí, ovšem pokud chceme našim dětem dopřát opravdu odolnou, a hlavně bezpečnou zábavu, je vždy na místě obrátit se na profesionály. 
 

Vsaďte na špičky v oboru

Česká firma Wudex se specializuje na ručně vyráběné zahradní houpačky, jejichž základem je pevná celokovová konstrukce. Profesionalita a česká řemeslná práce vám v tom případě zajistí nejvyšší kvalitu, ale i prostor pro realizaci vašich nápadů a požadavků. Vedle běžné dětské houpačky či lavice pro dospělé, které je dokonce možné umístit na jednu konstrukci, je možné nechat vyrobit například hrazdu na posilování dle individuálních požadavků a podobně.

 

Výhody kovové konstrukce

Běžná dřevěná houpačka bude na rozdíl od kovové vyžadovat vaši častou pozornost. Nové nátěry a ošetření postupné chátrání sice zpomalí, životnost dřeva však i přesto bude výrazně kratší. Stabilní kovová houpačka Wudex se naproti tomu stane výhodnou investicí. Ani během zimy ji není třeba přikrývat či schovávat, jelikož mráz ani déšť jí neublíží. Mezi její přední vlastnosti patří dlouhá životnost, bezúdržbový povrch a elegantní provedení, díky kterému se bude vhodně vyjímat v každé zahradě. 
 
Robustní a pevná konstrukce zahradních houpaček Wudex znamená i velkou nosnost. Díky tomu spolehlivě poslouží jak malým, tak i velkým a vy si nebudete muset lámat hlavu nad tím, kam s houpačkou, až vaše ratolesti odrostou. Dle výběru houpačku lze provést jen pár drobných úprav, kdy například vyměníte dětskou sedačku za velkou lavici a oblíbené místo pro relaxaci a odpočinek je rázem na světě. 

 

Rámová houpačka

Luxusní rámová houpačka značky Wudex se vyznačuje atypickým a moderním designem, díky němuž se spolehlivě stane ozdobou každé zahrady. Nezabírá příliš místa a pro svou bytelnou konstrukci nabízí její industriální rám celou řadu způsobů užití. Na houpací prvky lze místo houpačky zavěsit také houpací lehátko nebo například gymnastické TRX kruhy. Samotný rám dobře poslouží i jako fotbalová branka pro malé sportovce a večer mezi něj stačí pověsit promítací plátno a hned máte úžasné domácí kino v zahradě. 
 
Montáž konstrukce i veškeré výkopové práce a betonáž provádí přímo specialisté společnosti Wudex
16.08.2021 | PR - redakce BYDLENÍ.CZ

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • Mountfield a.s.

    Společnost Mountfield je největší specializovaný prodejce zahradní techniky, zahradního nábytku a bazénů v České republice a na Slovensku. Na trhu působí již více jak 30 let. V současnosti provozuje 76 prodejních center, z toho 58 v Čechách a 18 na Slovensku. Mountfield je také největším výrobcem bazénů a bazénového příslušenství a své výrobky úspěšně exportuje do 46 zemí světa. Provozuje i svůj e-shop.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444