Cena světlovodu je tajná?

Světlovod Crystal 400 HP v obývacím pokoji, penzion, Česká republika

Světlovod Crystal 400 HP v obývacím pokoji, penzion, Česká republika

Máte zájem o značkový světlovod Lightway, ale jeho cena není na stránkách firmy uvedena. Proč? Odpověď není těžká. Když jdete kupovat třeba televizi, máte určitou představu o značce, jaké funkce a parametry by měla mít. Podíváte se na nabídku, vyberete nejvhodnější a pak zjistíte cenu. Je rozumné přijít do obchodu, koupit tu nejlevnější televizi a očekávat stejnou kvalitu, výkon, funkce a záruku, kterou má značková a zřejmě i dražší televize? Cena většinou odráží kvalitu. A tak je tomu i u světlovodu.

Co ale v případě světlovodu? Co si zákazník vlastně představí pod pojmem světlovod? Rouru se světlem? Kopuli na střeše? A co ví běžný zákazník o parametrech, vlastnostech, značce? Klient potřebuje nejprve kvalitní poradenství, jaký druh světlovodu by si měl pořídit, který bude ten nejvhodnější. Teprve podle toho se odvíjí cena.

V segmentu světlovodů se klient neorientuje tak dobře jako u televizorů. Je plastová kopule stejná jako křišťálová, která nezežloutne a neobrousí ji prach? Je leštěný plech lepší než vrstva stříbra, jež nerozkládá spektrum denního světla a přináší vám jej v nezměněné podobě? Je protikondenzační prvek Blue Performance (izolační dvoj- či trojsklo) plněný argonem a řezaný do tvaru světlovodu, který zamezuje rosnému bodu a v případě kondenzace ji zcela vylučuje, stejný jako vložené střešní okno, plastová přepážka anebo jiný obdobný levný prvek? Je pro vás důležitá záruka na pětadvacet let v nezměněné svítivosti, nebo vám jen bude stačit ujištění, že vám to bude minimálně dva roky svítit?

Devadesát devět celý devět desetin procenta z vás odpoví: „To je sakra rozdíl!“ A máte naprostou pravdu. Je to opravdu „sakra velký rozdíl!“
Světlovod Crystal 400 HP ve vaší kuchyni, RD Družec

Světlovod Lightway vám přináší všechna největší plus. Jenomže…

Zákazník leckdy bez zjištění těchto parametrů „vygoogluje“ cenu světlovodu, ten nejlevnější zamítne, ten nejdražší také a vybere „zlatý střed“. A ještě pro jistotu zavolá do firmy Lightway, aby mu řekli cenu za značkový světlovod, co kdyby byl přece jenom levnější než světlovod nižší a střední třídy. Co myslíte, je a bude levnější? Bude kvalitní značková televize levnější než obyčejný televizor? Určitě jste se teď zasmáli, přece každé malé dítě ví, že kvalita něco stojí. Platí to v případě světlovodů? Samozřejmě ano!
vlevo: Křišťálové denní světlo v koupelně bez oken, RD, Česká republika
vpravo: RD, Praha 5 – Nikolajka, schodiště zaplavené denním světlem bez nutnosti údržby

Příklad z nedávné praxe: 

„Loni nám zavolal zákazník a měl zájem o světlovod. Nakonec se rozhodl ušetřit a místo křišťálového značkového světlovodu koupil plastový, s nějakým levným a „zázračným“ protikondenzačním prvkem za čtvrtinovou cenu. Řekl nám, že až u světlovodu za dva roky zežloutne kopule a sníží se svítivost, koupí si další a má to za pár korun vyřešeno. To bylo v září. V zimě odjel na dovolenou a vlivem střetu tepla plast zkřehl a praskl. Tomu člověku pak pět dní pršelo do domu. Co se dělo uvnitř, si asi představíte. Jistě, ušetřil, ale na jak dlouho?" 
 

Světlovod má přinášet pozitivní změnu do života, osvětlit tmavá místa a zlepšit uživateli život

Tohle všechno můžete mít, pokud si pořídíte opravdu dobrý světlovod. Bohužel v dnešní době řada prodejců nabízí světlovody prostřednictvím internetového prodeje. Různé zázračné tubusy, levné a rádoby kvalitní řešení najdete na dvě kliknutí myší. Kde je zájem o zákazníka, kde je zjištění jeho potřeb a přesné řešení na míru? Co chce takovýto prodejce od zákazníka? Skočte na net, objednejte si, hlavně když jsem ušetřil čas, který jsem měl věnovat vám. Pokud nechcete koupit, utluče vás argumenty pomalu do bezvědomí, a pokud ani to nezabere, vždy je v záloze nějaká ta mega sleva či akce. Kupte a na shledanou.
Bytový dům Arboreum, Praha 5: Přívod křišťálového denního světla přes zelenou střechu do obývacího pokoje nad jídelní stůl 

Touhle cestou firma Lightway nejde!

Pokud oslovíte společnost Lightway, hned na začátku bude zjišťovat, kolik světla vlastně potřebujete, co se bude osvětlovat a kde lze světlovod umístit. Samotný světlovod je až ta poslední věc, ne první! Pokud se rozhodnete pro značkový světlovod Lightway, přijede za vámi specialista, zjistí vaše potřeby denního světla, podívá se na možnou realizaci světlovodu, spočítá rozsah náročnosti a skutečnou potřebu délky světlovodu, abyste neplatili nic navíc.

Pak navrhne řešení, které možná k vašemu velkému překvapení nebude dražší o statisíce, naopak bude pro vás finančně naprosto dostupné. U Lightway prodej světlovodů nekončí kliknutím na obrázek světlovodu na prodejním webu, u Lightway prodej výrobku začíná tím, že web navštívíte. Nerozlišuje zákazníky. Ať realizujete malý rodinný domek, anebo velké letiště, jste pro něj stejně důležití. Kvalita se nepozná podle lákavé reklamy a slevy, ale podle profesionálního přístupu a podle toho, že vám produkt bude sloužit dlouhá léta k vaší plné spokojenosti.
Tmavá chodba mezi jídelnou a obývacím pokojem se změnila ve sluneční lázeň. V prostorách vnitřního bazénu denní světlo obzvlášť vynikne ve stropním podhledu z fólie Barrisol.

Lightway vám rád pomůžeme přivést denní světlo díky značkovým produktům

Pokud opravdu potřebujete vyřešit tmavá místa a dopřát sobě a své rodině anebo svým zaměstnancům pozitivní změnu v životě, dejte Lightway šanci vám pomoci a překvapit vás nejen kvalitou samotných výrobků, ale i přístupu ke klientovi.

Firmu kontaktujte prostřednictvím webu nebo telefonicky a potom se už o nic nemusíte starat. Světlovod je radost a vy máte právo si ji dopřát.
16.09.2015 | PR

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444