Bytové doplňky promění vzhled i náladu každého interiéru

Bytové doplňky a bytový textil patří v interiéru k těm prvkům, které zásadně ovlivňují jeho atmosféru. Jsou jakousi pečetí, která dotváří jeho styl, vypovídá o lidech, kteří v domácnosti žijí, a správně zvolené doplňky zpříjemní jejich každodenní činnosti i odpočinek. Věnovat pozornost doplňkům v bytě proto znamená být pozorný také k sobě.

Oblast bytových doplňků a textilu zahrnuje širokou škálu větších či menších drobností, z nichž některé si pořizujeme "jen" pro radost, mnohé jsou však v domácnosti prakticky nezbytné.

Bohatý výběr bytových doplňků dekorativních i praktických nabízí internetový obchod www.pekny-domov.cz.  Své favority zde najdou jak milovníci stylů provence, vintage nebo retro, tak i příznivci moderního designu. Nastávají podzimní a zimní měsíce, kdy trávíme více času doma a atmosféra bytu tak získává na důležitosti, přišel také čas, kdy přemýšlíme o vánočních dárcích. Je proto ideální chvíle alespoň letmo do nabídky specializovaného e-shopu nahlédnout.

Novinkou v sortimentu Pěkného domova jsou francouzské značky Anne de Solene a Liou. Jejich produkty jsou určeny zejména zákazníkům, kteří si uvědomují, že ideálním základem pro aktivně prožitý den je kvalitní spánek a jsou ochotni do komfortního spánku také investovat. Luxusní povlečení těchto značek se pyšní vysokou životnosti, mimořádně kvalitním zpracováním, ale také vybranou elegancí, nápaditostí a kultivovanou barevností.


V nabídce jsou jak kolekce povlečení pro rozměry lůžkovin běžných v českých domácnostech, tak povlečení ve francouzském stylu, které má klasický francouzský rozměr. Polštáře a polštářky značek Liou i Anne de Solene mají různé velikosti a různé barvy. Některými můžete doplnit ložní soupravu, mnohé jsou však vhodné i jako doplněk pro zvýšení pohodlí posezení na sedacích soupravách v obývacích pokojích. Sortiment ložního povlečení těchto špičkových francouzských značek doplňují luxusní osušky a župany, značka Liou navíc nabízí stylové kuchyňské utěrky, které si můžete v e-shopu Pěkný domov rovněž objednat.

A když jsme se již dotkli kuchyně, podívejme se v tomto e-shopu, co najdeme v kategorii jídelních souprav a doplňků na vaření, protože příprava jídla a stolování jsou činnosti, které se bez nejrůznějších dopňků neobejdou. Pěkný domov nabízí atraktivní jídelní i nápojové soupravy značek Paramit a By Inspire i samostatné mísy a misky, tácy, slánky, cukřenky a další drobnosti. Pokud jde o styl, převažuje elegance moderního designu, na své si ale přijdou i milovníci provence, vintage nebo retro.

Příprava dobrého jídla není vždy spojena jen s vůní a i ta, pokud přetrvává, může obtěžovat. Specifickým bytovým doplňkem se proto stávají vůně a různé aromalampy.  Zbavují domácnosti nepříjemných zápachů a mohou dokonce pomoci likvidovat nežádoucí mikroorganismy i roztoče. Tuto schopnost má i jedna z novinek na trhu – katalytická lampa, jejíž účinek je založen na krátkém zahřátí katalytického kamene. Ten zůstává i po zhasnutí plamene knotu dlouho horký a uvolňuje do ovzduší vonnou esenci, která voní a zároveň čistí ovzduší. Lampy z katalytickým kamenem Ashleigh & Burwood, které najdete v e-shopu Pěkného domova zaujmou navíc svým netradičním atraktivním designem.


E-shop www.pekny-domov.cz zkrátka pomůže přinést ozvláštňující prvek do každé místnosti v interiéru, ale i na terasu nebo na zahradu, nabízí dárky pro různé příležitosti, věnuje pozornost dětem i zvířecím mazlíčkům. Najdete v něm vázy, které stále patří k  nejoblíbenějším dekorativním předmětům, i umělé květiny, které v posledních letech zažívají svou renesanci. Nechybí oblíbené svíčky a svícny, přírodní kosmetika a mýdla kvalitních českých i zahraničních značek, výběr čajů a koření, hračky i úložné krabice. A pokud zde vyberete například hezkou drobnost, kterou chcete pod stromečkem potěšit své blízké, nezapomeňte se podívat i do sortimentu dárkových obalů - tašek, papírů, košíků a krabic, s jejichž pomocí vytvoříte skutečně dokonalý vánoční dárek.
Jednou z výhod e-shopu Pěkný domov je pohotové odesílání zboží do druhého dne i možnost osobního odběru. Ten obchod nabízí na více než 90 místech v ČR i na Slovensku jako alternativu k dopravě do domu, jejíž cena je od 79 Kč. Zárukou spolehlivosti je pak například certifikát Asociace pro elektronickou komerci APEK– Certifikovaný obchod anebo prestižní zlatý certifikát Ověřeno zákazníky.
25.10.2013 | PR - redakce BYDLENÍ.CZ

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • JMP - Studio zdravého spaní®

    Značkové matrace a rošty pro dospělé, děti, alergiky, seniory, vysoké váhové kategorie, široká nabídka postelí a ložnic, rozkládací postele, polštáře a přikrývky – to vše najdete v JMP Studiích zdravého spaní® v Praze, Brně a Valašském Meziříčí.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444