Bydlení s výhledem na přehradu

Společnost EKOSPOL a.s. nedávno úspěšně dokončila a zkolaudovala výstavbu bytového areálu „U Hostivařské přehrady“. Všechny byty tohoto projektu s nejkrásnějším výhledem v Praze na hostivařskou přehradu a panorama Prahy byly prodány ještě před dokončením.

Celkem 214 bytů v areálu „U Hostivařské přehrady“ o celkové bytové podlahové ploše přes 11.600m2 je umístěno v sedmi pěti až sedmipodlažních domech uspořádaných do tvaru „U“ a tvořících jeden funkční celek. Poslední patra domů tvoří podkroví s velmi atraktivními podkrovními byty. Z celkového počtu je 96 bytů 1+kk, 50 bytů 2 + kk, 51 bytů 3 + kk a 17 bytů 4 + kk o výměrách 24,48m2 až 112,06m2. Mimo přízemí a části podkroví mají všechny byty balkony a ke všem bytům patří sklepní kóje umístěné v suterénech. Zde jsou rovněž umístěny společné prostory pro majitele bytů, místnost správce objektů, výměníková stanice, strojovna vzduchotechniky a dvě halové garáže se 164 parkovacími stáními. Již ve standardním provedení jsou byty vybaveny luxusními plovoucími podlahami v obývacích pokojích, v ložnicích koberci, v prostoru kuchyňských koutů, na WC, v koupelně a předsíni je dlažba. Standardně jsou v bytech osazeny veškeré zařizovací předměty včetně velmi kvalitních finských vodovodních baterií. Pro osazení kuchyňské linky jsou připraveny veškeré přívody včetně přívodu na myčku. Všechny byty mají připravenu kabeláž pro montáž zabezpečovacího zařízení s možností napojení na pult centralizované ochrany, kabelovou televizi, vysokorychlostní nternet a možnost napojení na domácí videotelefon. Okna jsou plastová s vynikajícím tepelným odporem zamezujícím únikům tepla, střešní okna dřevěná Velux. Vytápění a ohřev teplé vody je zajištěn dálkově. Okolí bytových domů je ozeleněno a osázeno dřevinami. Pro obyvatele jsou k dispozici i dvě dětské hřiště s pískovištěm a lavičkami. Veškeré práce jsou tradičně provedeny ve vynikající kvalitě v souladu s evropskými certifikáty ISO 9001, ISO 14001 a BOZP OHSAS 18001 jejichž je společnost EKOSPOL a.s. jako jedna z mála developerských společností držitelem.

Pro financování bytů v této lokalitě většina z klientů Ekospolu využila financování pomocí vyjímečně výhodného produktu „Hypotéka Ekospol“ při kterém lze koupi bytu z nabídky Ekospol financovat až 100% hypotékou, přičemž základní cena bytu není navyšována oproti splátkovému kalendáři, který kopíruje výstavbu, a klienti mohou splácet hypoteční úvěr až 30 let s minimálními úroky.


Stejný způsob financování „Hypotékou Ekospol“ využívají klienti Ekospolu i v právě zahajované výstavbě v novém projektu „Bytový areál Boloňská“ na Praze 15 s 276 byty, kde Ekospol v duchu svého motta „Nejlevnější byty evropské kvality“ nabízí byty již od 26.000,- Kč /m2 vč. DPH. O tom, že tento projekt je neméně atraktivní, svědčí fakt, že pět měsíců po zahájení prodeje je přes 60% bytů prodaných.

08.02.2006

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444