Bydlení na přání v Barevných Letňanech

Současná situace na trhu s realitami je pro zájemce o nové bydlení paradoxně příznivá. Zatímco v době hospodářského růstu byl bytů nedostatek a byly přiměřeně (či spíše nepřiměřeně) drahé, krize nejenže srazila ceny nemovitostí na historické minimum, ale navíc umožňuje výběr ze široké nabídky.

Řada průzkumů prokázala, že kromě ceny je pro klienta rozhodující lokalita, její dopravní dostupnost, občanská vybavenost, životní prostředí – blízký park či les. Doby, kdy se prodal každý byt dávno předtím, než se vůbec začal stavět, kdekoli a za jakoukoli cenu, už jsou pryč, s největší pravděpodobností nenávratně.

Čerstvě dostavěné rezidenční projekty se tak dělí na dvě kategorie – na prodejné a neprodejné. Příkladem dobře prodejného projektu je bytový soubor Barevné Letňany. Není divu, protože tento bytový komplex splňuje všechny zmíněné požadavky a ještě nabízí něco navíc.

V Chlebovické ulici nedaleko stanice metra Letňany vyrůstá již třetí bytový dům tohoto příjemného, vzdušného rezidenčního souboru.

Lokalita se nachází jen několik minut chůze od metra, a přitom stranou hlavních komunikací, takže představuje vítanou oázu klidu. Nedaleké Obchodní centrum Letňany nabízí celou řadu služeb, kulturního vyžití, nákupů a zábavy. V blízkosti najdete také veškerou potřebnou občanskou vybavenost – školy, školky, zdravotnická zařízení, úřad městské části. K oddechu a k rekreaci je možno využít nový lesopark s cyklostezkami, Aquacentrum Lagoon či sportovní halu.

To něco navíc, co Barevné Letňany nabízejí, je architektonická kvalita domů. V kontrastu s uniformitou sousedního panelákového sídliště vyniká jedinečnost každého z nich, podtržená rozdílnými barvami členitých fasád, které daly novým domům i jména – Červený a Žlutý dům již stojí, Modrý dům se staví. Rozmanitá je i dispozice jednotlivých bytů – každý byt je vlastně unikátní. V Barevných Letňanech najdete byty od garsoniér po 4+kk. Téměř u každého bytu je balkón nebo terasa.

Další rozdíl oproti sousední sídlištní zástavbě, který je patrný na první pohled, je dostatek prostoru mezi jednotlivými domy.  Ten je vyplněn parkem, jehož součástí jsou i hřiště na petanque, altánek a netradiční posilovna pod širým nebem.

Zájemcům o bydlení v Barevných Letňanech Modrý dům stále ještě nabízí volné byty v dispozicích 1+kk až 4 + kk a v cenách od 1,6  miliónu Kč včetně DPH. Většina posledních volných bytů disponuje užitnou plochou do 60 m2, proto je vhodná jako startovací bydlení pro mladé páry nebo jako bydlení pro seniory. Všechny větší byty jsou vybaveny balkónem, lodžií nebo terasou. Největší z volných bytů v 7. patře s dispozicemi 4+kk a užitnou plochou přes 100 m2 je dokonce vybaven terasou taktéž s téměř stometrovou rozlohou. V bytovém domě typu Modrého domu je to dosaženo díky architektonickému návrhu ustupujících vyšších pater, kde tak budova získává kaskádovitý tvar. Stavba Modrého domu bude dokončena v říjnu 2011. Pro zájemce o bydlení v Barevných Letňanech je ve Žlutém domě zpřístupněn vzorový byt.

Další informace najdete na www.barevneletnany.cz.

29.11.2010
  • Trigema a.s.

    Trigema je developerskou společností s přesahem do dalších aktivit. Výsledkem developerské práce jsou bytové domy Chytrého bydlení , které jsou v současnosti nabízeny už ve třech kvalitativních úrovních. Vedle té základní je to Plus a Premium.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444