Brit Monoprotein: Dávejte svému psovi to nejlepší

Svého psa často bereme jako dalšího člena rodiny, a proto mu chceme dopřát to nejlepší. Komplexní péče o psa samozřejmě zahrnuje i kvalitní stravu. Představujeme konzervy Brit Monoprotein, které jsou vhodné i pro psy s citlivým zažíváním.

Věděli jste, že i pes může být alergický?

Aby měli chlupáči s citlivým zažíváním, intolerancí nebo přímo s alergií v bříšku jako v bavlnce, musí jim pán servírovat takové menu, které neobsahuje žádný ze škodlivých alergenů. Jak ale odhalit, která z obsažených surovin je ta špatná?
 
Pokud je alergenem určitý druh živočišného proteinu, mohou být řešením konzervy Brit Monoprotein. Ty obsahují maso a orgány pouze z jednoho živočišného zdroje. Pán tak může jednoduše vyzkoušet, jak na který protein pejsek reaguje a vylučovací metodou vyřadit vše škodlivé. S monoproteinovými konzervami máte navíc jistotu, že se ve složení neukryla žádná ingredience, jež by mohla vyvolat alergickou reakci.

A protože někteří psi s citlivým zažíváním špatně tráví větší kousky masa či vnitřností, mají konzervy Brit Monoprotein konzistenci jemného paté – lépe se tráví a snadno je přijímají také psí senioři, kteří mají problém se zoubky. Dostupné jsou v 8 recepturách.

bydlinek Soutěž o 2x balíček se třemi konzervami BRIT
Na portále BYDLENI.CZ právě probíhá soutěž o 2 balíčky s konzervami BRIT. Zkuste štěstí v soutěži

24.06.2019 | PR

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • Mountfield a.s.

    Společnost Mountfield je největší specializovaný prodejce zahradní techniky, zahradního nábytku a bazénů v České republice a na Slovensku. Na trhu působí již více jak 30 let. V současnosti provozuje 76 prodejních center, z toho 58 v Čechách a 18 na Slovensku. Mountfield je také největším výrobcem bazénů a bazénového příslušenství a své výrobky úspěšně exportuje do 46 zemí světa. Provozuje i svůj e-shop.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444