Brandt uvedl na trh novou řadu vaření Cyclic

Francouzská značka spotřebičů Brandt představila na svých prezentačních akcích v červnu novou designovou řadu vaření Cyclic.

Kolekce Cyclic se vyznačuje jednoduchým ovládáním, které na první pohled zaujme svým moderním vzhledem. Ovládání je maximálně precizní a dokresluje čistotu varné plochy celoskleněné desky. Zobrazení výkonů jednotlivých zón je velmi decentní, aby nerušilo celkový design desky. Originální ovládací prvek odpovídá současnému životnímu stylu a novým technologiím, jako jsou mp3 přehrávače, iPody, telefony. Varné desky Cyclic jsou vybaveny zónami od 160 mm do 280 mm s maximálním příkonem 7,2kWh, časovači na konkrétní zónu, funkcí Booster pro okamžité nastavení maximálního výkonu a v neposlední řadě balíčkem 10 bezpečnostních prvků (mj. ochranou proti vznícení, detekcí podpětí, přepětí nebo nesprávného připojení).

Řadu elegantních desek doplňuje multifunkční trouba vybavena kuchařkou s 15 programy v češtině a plně automatickými programy pečení Easy Cook. Automatické programy pečení umožňují výběr z 10 naprogramovaných jídel. Inteligentní trouba nastaví podle údajů z přesného čidla vlhkosti veškeré parametry, tj. vhodný pečící program, teplotu, dobu pečení a doporučí úroveň patra. Mezi další užitečné parametry trouby patří samočisticí funkce pyrolýza a dvířka Cold Door, která zajišťují maximální bezpečnost i během čištění.
09.07.2008

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444