Bezpečný domov a pohodlný život s Igloohome

Zapomenuté nebo ztracené klíče, zabouchnuté dveře či několikahodinové čekání na zámečníka. Katastrofické scénáře, které zná ze života snad každý z nás. S chytrými zámky a klávesnicemi od Igloohome však čerta na zeď malovat nemusíte. Zajistěte si bezstarostný život bez neustálého hledání klíčů a vyberte si svůj chytrý zámek z nabídky na Smarty.cz.

Bude střežit váš domov jako oko v hlavě 

Odemknutí vašeho domu nikdy nebylo jednodušší. Stačí spustit stejnojmennou aplikaci Igloohome a zapnout služby Bluetooth, kde stisknete ikonku zámku a voilà, jste doma. Za tím vším stojí technologie zvaná AlgoPIN™, která umožňuje udělovat PIN kódy na dálku bez Wi-Fi. Tím zajišťuje vašemu domu ještě větší bezpečí a vám soukromého "securiťáka", na kterého se můžete bez obav spolehnout.  

 

Nepovolaným vstup zakázán 

V aplikaci si také jednoduše vytvoříte virtuální klíče pro další členy rodiny, přátele, kteří vám přijdou zalít květiny, zatímco budete na dovolené, či pro hosty, které pustíte dovnitř, aniž byste se museli vzdálit ze zahrady. Nikdo jiný se do domu bez povolení nedostane. 
 

Jednoduché ovládání po všech stránkách 

Ovládání chytrého zámku i klávesnice je intuitivní a zvládne ho opravdu každý. Igloohome zámek budete jednoduše ovládat přes aplikaci. Pro Igloohome klávesnici si stačí zapamatovat kód. Klávesnice je navíc kompatibilní s více zámky, a proto je možné odemknout současně až 5 zámků pomocí jednoho PIN kódu. A montáž? Tak ta je ještě jednodušší, než se zdá. 

 

 

Vychytávka jako třešnička na dortu, kterou oceníte 

Igloohome se kromě chytrých zámků zaměřuje i na zabezpečení z jiného úhlu. Řeč je o chytré schránce, která uschová klíče, přístupové karty, přívěsky na klíče od auta a další drobnosti a vy se tak nemusíte bát, že byste své důležité dokumenty ztratili. Inteligentní technologie, kterou je schránka vybavena, umožňuje odemčení dvěma způsoby, a to pomocí Bluetooth a mobilního telefonu či zadáním PIN kódu. Schránka je navíc vyrobena ze zinkové a hliníkové slitiny, což z ní dělá opravdového ochránce do každé situace, který zvládne teploty od -20 až do 50 °C.

Produkty od Igloohome a celkově moderní doba, ve které žijeme, nám přináší nespočet možností, jak vést pohodlný a bezpečný život. Zařiďte si bezstarostný život i vy a vyberte si z nabídky chytrých zámků Igloohome na Smarty.cz, nebudete litovat. 
13.03.2023 | PR
  • Smarty.cz

    E-shop smarty.cz patří do skupiny Smarty, založené podnikatelem Petrem Syrůčkem. Do skupiny krom e-shopu smarty.cz patří také největší český prémiový prodejce značky Apple iWant. E-shop smarty.cz se kromě nabídky komplexního portfolia telco & IT & smart elektroniky zaměřuje také na celorepublikovou obsluhu B2B zákazníků všech velikostí a poskytování IT služeb.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444